Full HD екран, външно видео, i3 процесор, 3 години гаранция... няма какво да се иска май повече.
П.П.: От Интелинет до момента имам добри отзиви.

vwfena написа:Ако още се се чудиш каков да вземеш ето нещо интересно върху което да помислиш. Според мен си заслужава всеки лев и имаш 3 години гаранция.
Rijo написа:vwfena написа:Ако още се се чудиш каков да вземеш ето нещо интересно върху което да помислиш. Според мен си заслужава всеки лев и имаш 3 години гаранция.
На мен ми е неудобен. Ръбът в долната част е гаден и никак не ми беше комфортна работата ...
vwfena написа:Ако още се се чудиш каков да вземеш ето нещо интересно върху което да помислиш. Според мен си заслужава всеки лев и имаш 3 години гаранция.
chefito написа:Тия пари по земята ли ги намирате? 1700лв за една китайска кутия? За тия пари ще си купя 3 декстопа или 2 нормални лапнитопа. За какво ще се ползва тая машина? Ще се рендира ли нещо? Някъв адски дебъгинг или кво? Цяла заплата да я измеря в една кутийка с екранче....сърце не ми дава.
VencokO написа:След тая оферта човек, незнам има ли смисъл да продължаваме темата.
ISRalien написа:VencokO написа:След тая оферта човек, незнам има ли смисъл да продължаваме темата.
И аз така си мисля, до ден-два предполагам ще дойде заплатата и ще тичам до някъде да го взема...
Предпочитам да заложа на studio, а не на inspiron, нещо бюджетните серии не ми вдъхват доверие...
Като/ако го взема ще споделя първи впечатления
VencokO написа:.....
Действай смело, заслужава си наистина.
Сподели после как е работата.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта