pas1.8mi написа:Влизам във форума само през ИЕ,когато съм на работа!Ако опитам например през Операта или Мозила става някакъв проблем с Лог-ването!Например влизам си в акаунта(узер неим+парола) и след една секунда(става рефреш) и не съм Логнат!През ИЕ няма проблем!
pas1.8mi написа:Влизам във форума само през ИЕ,когато съм на работа!Ако опитам например през Операта или Мозила става някакъв проблем с Лог-ването!Например влизам си в акаунта(узер неим+парола) и след една секунда(става рефреш) и не съм Логнат!През ИЕ няма проблем!
ISRalien написа:На първо място поставям сигурността. IE е много по-уязвим, отколкото алтернативите. Може да не ви се вярва, но е напълно достатъчно да си зяпате любимия сайт и да лепнете вирус. Това не означава, че собствениците на сайта са минали на тъмната страна, има варианти това да стане без дори те самите да го знаят. Вервайте ми, алтернативите са много по-сигурни за редовния потребител.
ISRalien написа:На второ място - уеб стандартите. Съществуват стандарти за писане на html, които би трябвало всички програмисти да следват. Говоря за уеб програмисти (като мене), както и за тези, които пишат браузърите. Microsoft се чувстват "над тези неща" и в някои случаи си пишат собствени стандарти, вместо да следват вече утвърдените. В следствие на това някои функционалности на любимия ви сайт, може и да не работят под любимия ви exploder.
ISRalien написа:На трето място - стабилността. Забие ли explorer-a (а той си забива доста често), ти забива и половината windows, защото ie ползва explorer процеса, който показва taskbar-а, както и всички отворени explorer-и. При алтернативите не е така, защото ползват собствени процеси.
ISRalien написа:.. справката си я направи ти..
wili98 написа:С две думи.. вс още ИЕ си държи около 60% и това е положението.. ти замислял ли си се защо?
ISRalien написа:Всъщност IE държи около 40-50%, за справка - wikipedia. Защо? Защото е вграден в бозата и болшинството потребители, които не са много наясно и фърлят леб на компа, го ползват. Като го ползват свикват с него.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта