nevenas написа:Здравейте,
понеже съм жена, при това леко руса, ще помоля да ми обясните как точно става прехвърлянето на бутоните от стандартното на универсалното дистанционно?
Благодаря:)
Първо избираш от най горните два реда под коя команда ще се включват тези бутони/TV,VCR,CBL,CD...../
Например- едното устройство което ще комондваш е телевизор .Натискаш TV и.....
Натискаш бутона S и го държиш докато на дисплея ти изпише Sistem setup.След това със стрелките /ония големите около кръглия бутон/ надоло и нагоре докато стигнеш до меню Learning setup/или нещо подобно беше/.
Натискаш средния ГОЛЯМ КРЪГАЛ бутон ОК и влизаш във въпросното меню.Въртиш със стрелките докато стигнеш до подменю key learning -слагаш двете дистанционни едно срещу друго/лампичка срещу лампичка - намира се на върха на дистанционното/избираш си бутон от въпросното дистанционно който ще отговаря на даден бутон от старато дистанционно -натискаш го и ти изписва LEARNING веднага натискаш бутон от старото дистанционно на който искаш да отговаря натиснатия преди малко -и задържаш.На дисплея се изписва learning success.Бутона е запаметен .Натискаш друг бутон който да обучиш пак изписва Learning и пак натискаш бутон от другото дистанционно ............ и така докато ги обучиш.Бутона macro и S немогат да се обучават.
Ако искаш да обучиш нещо друго....примерно ЦИФРОВ ПРИЕМНИК натискаш CBL и следваш горното
Надявам се да си ме разбрала - нищо че си руса.

P.s ти хубаво си жена ....ама мъж до тебе няма ли .Съпруг,приятел,брат......само питам .Могат да ударят едно рамо.