krasi8188 написа:може ли някой да ми каже колко е нормалната темп...
mupk0 написа:Никога тенекията в компютъра не е излишна.Още повече медтаОтдавна го открих това.Фан контролер с по-големи железа е равно на супер тих компютър,все едно не е включен.Също така махаш и проблема с охлаждането лятото,а зимата буквално не усилваш грам перките.
Ето как е при мене:
фан контролер за CPU,VGA,HDD+Case,PSU
Velko написа:Бобка всичко е наред, утре съм почивка и ще го отнеса в онзи сервиз да му сложат преден вентилатор и филтър, както ми препоръчаИзбрах си модел
slimmer написа:mupk0 написа:Никога тенекията в компютъра не е излишна.Още повече медтаОтдавна го открих това.Фан контролер с по-големи железа е равно на супер тих компютър,все едно не е включен.Също така махаш и проблема с охлаждането лятото,а зимата буквално не усилваш грам перките.
Ето как е при мене:
фан контролер за CPU,VGA,HDD+Case,PSU
Много дунапрен, много нещо... ама има защо де
За мен това е малко прекалено, защото си мисля, че малко пречи на охлаждането, а и събира прах. Иначе за охлаждането браво
Аз съм противник на ръчния контрол на оборотите - да давам пари за нещо, което трябва да го мисля и следя, при условие че в дъното си го има вградено автоматично, или което се постига с термоконтролер... Все едно да си направя ръчен контрол на вентилатора на двигателя. Предпочитам Set and forget тактиката. Надявам се и на колегата Velko да му е харесало това, което го свършихме с него по машината му (а и да сме елиминирали проблемът в крайна сметка)...
Velko написа:Днес ходих да сложат и предния вентилатор.Резултата е перфектенМързи ме да снимам сега, но компютъра е песен
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта