Връщане на стока
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Връщане на стока
То не е много трудно да продаваш на богати хора евтини дрехи 

- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
KirilGeorgiev написа:То не е много трудно да продаваш на богати хора евтини дрехи
Хм... евтини.... не бих казал, не непременно. Esprit поддържат прилични цени (и качество)

И напълно бих разбрал, ако все пак подобни правила са съобразени с реалността в българия и манталитета на хората и вместо 14 дни, срокът е 7 дни... или дори 4 дни....
Ама да не можеш да върнеш продукт след като си го отнесъл вкъщи и си разбрал, че това не е това, за което си спестявал пари Х месеца или години е абсурдно...
-
- Автомобил: PASSAT B6 2.0 TDI
- Двигател: CBDC 2010
Аз за сега съм нямал проблеми с връщането на стоки без причина /не че ми се случва често де/.
Последният случай беше вчера. Както писах в една друга тема тук, прежалих едни 199 лв. и си купих от едното Тех... 3D трансмитер за телевизора. Взех и очила към него за 99 лв. Връщам се горд и щастлив и случайно виждам в сайта на другото Тех..., че същия трансмитер струва само 59 лв. УЖАС! Веднага отивам там и купувам евтиния трансмитер. Вчера отидох в скъпото Тех... и им казах, че искам да върна трансмитера. Без много приказки хората направиха необходимото и ми върнаха парите. Само за информация, същите очила в магазина с евтиния трансмитер струваха 199 лв. Разликите в цените на едно и също нещо ме шокираха. Неведоми са пътищата на ценообразуването, но това е друга тема.
PS Правих тази операция на следващия ден след покупката.
Последният случай беше вчера. Както писах в една друга тема тук, прежалих едни 199 лв. и си купих от едното Тех... 3D трансмитер за телевизора. Взех и очила към него за 99 лв. Връщам се горд и щастлив и случайно виждам в сайта на другото Тех..., че същия трансмитер струва само 59 лв. УЖАС! Веднага отивам там и купувам евтиния трансмитер. Вчера отидох в скъпото Тех... и им казах, че искам да върна трансмитера. Без много приказки хората направиха необходимото и ми върнаха парите. Само за информация, същите очила в магазина с евтиния трансмитер струваха 199 лв. Разликите в цените на едно и също нещо ме шокираха. Неведоми са пътищата на ценообразуването, но това е друга тема.
PS Правих тази операция на следващия ден след покупката.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”