Пускане на 3d филм от лаптоп (или PC) на телевизор

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Re: Пускане на 3d филм от лаптоп (или PC) на телевизор

Мнениеот К.Одаджийски » Вто 08 окт 2013 5:10

Странен лаптоп да няма кирилица :screwy
Можеш да си превеждаш шльокавицата по принцип на тук http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
Ето как изглежда
Добре де ами тази картина като се вийда на латопа раздвоена тоест на телевизора няма ли да се вийда така защото аз имам блаупункт 42 3д и като го сварйа с лаптопа се вийда едно кам едно деисплаъа,

пс: извиняваите че не пиша на БГ но го нямам на лаптопа благодаря!!!

Ако не можеш и е трудно свържи се с мен на лични, да ти оправя лаптопа да пише и на кирилица!

Код: Избери всички

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш по стена с лайна....чете се но не е красиво!!!

Maho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Maho » Чет 14 ное 2013 21:43

Здравейте, имам следния проблем. Искам да си пусна 3Д филм от лаптопа на телевизора. Изтеглих си KMPlayer, филма е SBS, пуснах телевизора в режим 3Д, настройката SBS и стана развален телевизор, както някога се разваляха, черно бяло. Няма как да го тупнеш отгоре, защото е много тънък :biggrin . Да кажа и някои данни : Лаптопа е Dell, Core i5, RAM 4GB. Телевизора е Philips, Купихме го преди 3 седмици. Изчетох почти всички коментари, единствената грешка която мога да си намеря е в HDMI кабела, който може да не е 1.4.
Ако е нещо друго, моля за помощ, ако искате някаква друга информация, ще дам! Благодаря за вниманието!

936
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 936 » Сря 11 дек 2013 17:44

Здравейте, току що видях темата и побързах да се регистрирам за да ви попитам нещо.
Взех си 3д телевизор Тошиба и разбрах,че явно е малко трудно да се пускат 3д филми,като цяло.
Та да попитам:
1. Мога ли да гледам 3д филм през лаптопа към телевизора с HDMI?
2. Кой плейър да използвам ?
3. Как върви въпроса с двойният екран и как да се оправя с него?
Благодаря !

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 12 дек 2013 9:34

936 написа:Здравейте, току що видях темата и побързах да се регистрирам за да ви попитам нещо.
Взех си 3д телевизор Тошиба и разбрах,че явно е малко трудно да се пускат 3д филми,като цяло.
Та да попитам:
1. Мога ли да гледам 3д филм през лаптопа към телевизора с HDMI?
2. Кой плейър да използвам ?
3. Как върви въпроса с двойният екран и как да се оправя с него?
Благодаря !

объркал си регистрациите :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi
ей тук се логни :wink
http://forum.setcombg.com/%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8/

Потребителски аватар
VWPASSATGL
Автомобил: VW Passat B6
Двигател: CBDC 2009

Мнениеот VWPASSATGL » Пет 13 дек 2013 14:09

Прав е колегата, че това е форума, но там са големи ши**няци и се правят на интересни... а помощ никаква. И аз имам същите въпроси като колегата по горе, задавах ги и в упоменатия форум но без отговор. Та имам 3D Телевизор Philips с активно 3d, HDMI кабел и лаптоп с карта ATI 5650. През DLNA и USB 3D ефекта е перфектен, но през HDMI се получават 2ни образи и ме заболява главата. Връзвам телевизора като основен монитор на Full HD резолюция, монитора на лаптопа е изключен.
Поздрави на всички и Весели Празници!

Потребителски аватар
sportul
Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
Двигател: RHR Delphi DCM

Мнениеот sportul » Нед 15 дек 2013 9:36

през DLNA колко мегабита трябва да ти е рутера и на какви херци за да работи нормално 3D ?

ivayloat
Автомобил: SEAT IBIAZA 6k2
Двигател: 1.9 SDI

Мнениеот ivayloat » Нед 15 дек 2013 10:08

http://laptop.bg/routers-zyxel-zyxel_wireless_n-wireless_nlite_ruter_zyxel_nbg_416n
моя е такъв и работи без отказно хубаво е да няма други процеси които да тормозят рутерчето. Само и понякога ми прави мизерии рестартира се рутера и ми спира сървъра така че скоро ще трябва да го сменя.

aangeldi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aangeldi » Пон 23 дек 2013 16:05

Q_S_P написа:Здравейте, не знам дали точно тук трябва да пиша, но не мога да намеря къде точно. Ако не е тук, моля да ме извините за излишния спам, но моля Ви помогнете ми. Преди 2-3 дни си купих въпросния телевизор ( http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NIC-TX-L32ET5E ). До тук добре. Изтеглих си филм от един руски тракер с формат side by side, какъвто и знам, че трябва да е. Свързвам лаптопа с телевизора чрез HDMI кабел, картината която ми се показва на екрана е каквато трябва, до колкото разбрах, а именно две картини една до друга с леко застъпване. Натискам бутона от дистанционното за 3D, с което трябва да съедини 2те картини в една и да се получи една единна - 3D, но уви не става така ... отново си излизат 2те картини с може би по добро качество даже според мен си е 3D, но са си 2 картини, което ме дразни Взех да си мисля, че ми трябват активни очила за този телевизор, но пък защо тогава в комплекта ми дадоха такива, каквито са в комплекта, а именно пасивни. Моля Ви помогнете ми, защото взех да си мисля, че съм най- големият индианец на света и да ми се срива самочувствието .
Отговори с цитат

Здравейте,аз имах същия проблем със самочувствието, но след като изгледах един клип в youtube разбрах какъв е проблема.
Всичко което си направил е ОК
Трябва обаче на лаптопа на десктопа да дадеш десен бутон ->sreen resolution -> conect a projector -> extended(може и projector only) -> OK
след това се вържи към телевизора с HDMI кабел и си настрои DVD формата (примерно side by side)

Изчетох какви ли не форуми ,но никъде не бе обяснено за тази настройка на лаптопа :banghead
Надявам се да съм бил полезен на някой

tonito82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tonito82 » Пон 23 дек 2013 19:35

Здравейте,
вчера си купих philips 42PFL7008 и реших да си изтегля един филм в blu ray формат.Свалих филма на hard drive и го закачиках към телевизора.илмът тръгна,но немога да пусна субтитрите 2 от под-менютата на субтитрите са неактивни.наименованието на субтитрите е същото като на филма дори добавих накрая .srt.Пуснах филм DVDRIP и нямаше проблем позволи ми да избера субтитрите и всички менюта бяха активни.Незнам каде е проблем в BLU RAY или телевизора.
Благодаря предварително

Потребителски аватар
Iezekil
Автомобил: Passat B4 Variant
Двигател: ABS 94

Мнениеот Iezekil » Съб 25 яну 2014 9:01

Явно е в субовете и по-специално в случая-в самия плеър.Ако на компа ти ги отваря-ползвай кабел към телевизора и гледай.
Аз за разлика от VWPASSATGLне правя тв-то основен монитор.Просто включвам кабела и ТВ-то показва каквото и монитора,пускам филма с най-обикновен плеър,от ТВ-то събирам двата образа и гледам Зд.

Потребителски аватар
Iezekil

Мнениеот Iezekil » Съб 29 мар 2014 10:24

Е да,ама не,включвам се в отбора на питащите.
Изтеглих си Блу рей 3Д Хобит,56гб изо.
Тв-то ми е с активно 3Д/Самсунг/ и за да го включа ми предлага да избирам от 3-те опции според вида на потока.Да де,ама аз подавам направо ЗД филма от лаптопа с TotalMedia Theatre/все едно Блу рей плеър/през НДМИ кабела и ми трябва ТВ-то да го разпознава само,за да включи очилата...Как става това?
Когато променя сигнала от плеъра на 2Д става лесно,после задавам на ТВ-то от 2Д към 3Д,но пък не е същото.
С уин7 съм и самия плеър/версия 5.0180 има май проблеми със съвместимоста.

filsot
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот filsot » Вто 15 апр 2014 8:34

Здравейте,
Свалих си един 3Д филм на лаптопа но не успявам да го пусна.Опитвам през Daemon Tool Light и не тръгва, може би трябва да използвам друга програма?

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт

Мнениеот К.Одаджийски » Вто 15 апр 2014 20:49

stereoscopic player

Потребителски аватар
Iezekil

Мнениеот Iezekil » Сря 16 апр 2014 20:21

Тоя плеър пък не ме кефи въобще.За мен се оказва,че най-якия е PowerDVD.
А защо с даймънда го отваряш,архивиран файл ли е?Ако е такъв,след като го отвориш с даймънда пак ти трябва плеър да го пуснеш.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт

Мнениеот К.Одаджийски » Сря 16 апр 2014 20:32

Предполатам е iso файла и затова с демон туулс се опитва да го отвори

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”