Какъв телефон да си купя?
- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Какъв телефон да си купя?
Аз лично ползвам Моторола Дефи Мини и не случайно...беше избран като по-хубав телефон от всички други нисък клас андройд устройства т.е HTC, Sony Ericsson и Samsung. Пак говорим НИСЪК клас! Мога да кажа че никой не може да се опре на Моторолата ми въпреки че тя е само 600 мхц! Тествал съм няколко и мога да кажа че с изключение на HTC-то останалите се чувстват МНОГО евтини от калибара на китайска реплика евтини...а HTC-то ми се губише в ръката (малки размери) иначе беше хубаво... Който иска може да се запознае с моторолката и искам да ви кажа забравете всичко което знаете за моторола...тя не отдавна се купи от GOOGLE и не случайно работи изключително гладко с андройд 2.3. Мога да кажа и че е здравичко телефонче аз съм го изтървал няколко пъти без никакви протектори и си работя от почти година с него без никакви слюди и телефона е като нов! Определено бих си взел отново Моторола което преди не се чуваше... (имал съм Моторола Л6)и друго да добавя струваше 300 лв без абонаментен план което вярвам я прави най-евтината...
П.П За жалост обаче телефончето към момента не може да се root-не ,но не е болка за умиране... Има си проблемчета разбира се като ниската вътрешна памет (около 60 мб реално на разположение) ,но нормално е всеки нисък клас телефон си има проблеми
П.П За жалост обаче телефончето към момента не може да се root-не ,но не е болка за умиране... Има си проблемчета разбира се като ниската вътрешна памет (около 60 мб реално на разположение) ,но нормално е всеки нисък клас телефон си има проблеми
- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
а какво ви е мнението за MOTOROLA ATRIX 4G.
Имам NOKIA N8, но вече месец ми е в сервиза
(убих я сам самичак, като се опитах да и кача БГ меню,ще се побъркам)
Въпросната моторола обмислям като вариант 2-ръка от приятел (ако не ми излекуват N8-цата
Имам NOKIA N8, но вече месец ми е в сервиза

Въпросната моторола обмислям като вариант 2-ръка от приятел (ако не ми излекуват N8-цата
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Mario951 написа: Тествал съм няколко и мога да кажа че с изключение на HTC-то останалите се чувстват МНОГО евтини от калибара на китайска реплика евтини...
как ги чувстваш тея работи,аз съм с китайска реплика и не чувствам да е евтина.
- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Iezekil написа:Mario951 написа: Тествал съм няколко и мога да кажа че с изключение на HTC-то останалите се чувстват МНОГО евтини от калибара на китайска реплика евтини...
как ги чувстваш тея работи,аз съм с китайска реплика и не чувствам да е евтина.
Имам впредвид материалите от който е направен телефона...разбира се има реплики който са сглобени много добре и само ако го държиш не можеш да разбереш че е реплика...Държал съм такъв и аз не мога да повярвам че е реплика,но като почнеш да работиш с него бързо си проличава ,но това е друг въпрос...Имал съм реплика доста преди да навлязът в България и честно казано съжелявам че я продадох толкова време я подбирах докато я поръчам от Китай и работеше задоволно...
- Iezekil
Супер съм доволен а,за тея пари дето дадох няма кво да му мисля.Всичко си работи,резервна батерия,хубав Андроид,маса приложения и само 1 недостатък-когато спушнеш менюто да видиш нивото на батерията,пиш нещо на китайски.Добре,че цифрите и процента са арабски

Аз на твое място бил си взел малко компактно фотоапаратче.
Има сега едни Канони дето като ги сложиш в джоба на ризата и не личи, че вътре има нещо - малки и компактни. Ако ми изпаднат едни излишни 300-350лв веднага отнасям един такъв.
За качеството на снимките, не знам какво е, но знам че е КАНОН.
Има сега едни Канони дето като ги сложиш в джоба на ризата и не личи, че вътре има нещо - малки и компактни. Ако ми изпаднат едни излишни 300-350лв веднага отнасям един такъв.
За качеството на снимките, не знам какво е, но знам че е КАНОН.
- Iezekil
Ако е адресирано към мен това,аз си имам апарат Casio.Не го сменям за нищо на света.Освен това е и с бокс за подводно снимане.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
http://www.phonearena.bg/phones/Sony-Xperia-miro_id7150
От месец гледам тоя модел.С Андроид-а не съм много запознат.от 2г ползвам Нокиа 5800 ХМ.
В и-бей има изгодни предложения,но напоследък(след неизпратените лампи от китаеца)ме страшнее да пазарувам пак!
Ако може някой запознат да каже 2 думи за тоя модел.Xperia T ми е дебела цена.
От месец гледам тоя модел.С Андроид-а не съм много запознат.от 2г ползвам Нокиа 5800 ХМ.
В и-бей има изгодни предложения,но напоследък(след неизпратените лампи от китаеца)ме страшнее да пазарувам пак!
Ако може някой запознат да каже 2 думи за тоя модел.Xperia T ми е дебела цена.
- Iezekil
Сякаш си бива телефончето,само това ТФТ ме притеснява,че доколкото помня от един мой стар телефон,бая трудно се виждаше на слънце.Въобще на дневна светлина си беше зор....
- filipov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да ви питам, заслужава ли си 350 лв. разликата м/у Nokia 820 и Nokia 920 ?
Чудя се кой тел. да избера.
Чудя се кой тел. да избера.
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
И двата не си заслужават цената!
А разликата дали си заслужава зависи само от какво се нуждае потребителя и колко е готов да плати за него.
А разликата дали си заслужава зависи само от какво се нуждае потребителя и колко е готов да плати за него.
- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
Така.....мина доста време,изплатихме този апарат (LUMIA 800).......ще трябва нов ха ха ха,много странни сме хората,било хубави или лоши неща- все ни омръзват,образно казано
Новата дилема е SG S4 или LG G2....ужас 

Последна промяна от RadoShopa на Нед 08 дек 2013 15:54, променено общо 1 път.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Определено Galaxy S4!Фен съм на Айфон,но имах възможността да си поиграя със С4-ка!Невероятен телефон!Ако ти е голям,може да погледнеш и мини варианта!
- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
Разцъквал съм С4......а вчера пипнах и Г2,но и за двата е било краткотрайно!При положение,че не съм в час,слагам ги на един кантар,а и по параметри са почти еднакви!Цената е в + за С4,но си мисля,че е единствено заради марката
!Това ми се върти из главата,но сигурно греша.....трябва да се чете още няколко дни из Нет-а и да видим накъде ще наклонят везните 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”