Избор на кабелен оператор?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Избор на кабелен оператор?
DigiView HD е добър приемник мисля че беше около 90лв.
- KORANDE
- Автомобил:
- Двигател:
до колегата кадето работи в НЕТ 1 "vladimirov",колега след месец ще трябва да избирам нов оператор за тв+нет,и питането ми е на нет1 каква марка е хд приемника и имали скарт букса за ТВ.
и дали е с карта или не е.?

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
KORANDE написа:до колегата кадето работи в НЕТ 1 "vladimirov",колега след месец ще трябва да избирам нов оператор за тв+нет,и питането ми е на нет1 каква марка е хд приемника и имали скарт букса за ТВ.![]()
DigiView HD
Приемника е без карта.
Скарт кабел няма в комплекта,но има чинчове освен HDMI кабела

- Vladimirov26
- Автомобил:
- Двигател:
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Може ли някой да каже от кой магазин мога да си купя цифров приемник?
- KORANDE
- Автомобил:
- Двигател:
днес ползвах услугите на колегата "vladimirov",от НЕТ1 и съм много доволен.качеството на ХД е невероятно.а имаше и бонусче за колеги от клуба
.с две ръце препоръчвам

- Vladimirov26
- Автомобил:
- Двигател:
KORANDE написа:днес ползвах услугите на колегата "vladimirov",от НЕТ1 и съм много доволен.качеството на ХД е невероятно.а имаше и бонусче за колеги от клуба.с две ръце препоръчвам
![]()

- btkmobail
- Автомобил:
- Двигател:
Vladimirov26 написа:KORANDE написа:днес ползвах услугите на колегата "vladimirov",от НЕТ1 и съм много доволен.качеството на ХД е невероятно.а имаше и бонусче за колеги от клуба.с две ръце препоръчвам
![]()
![]()
![]()
![]()
От седмица и аз ползвам услугите на НЕТ 1, но вече имам проблеми с предоставяната услуга.
Ползвани/посещавани от мен сайтове не се отварят (data.bg и mobilebulgaria.com), което определено не ме устройва, като вариант. Скоростта не е 45 Mbps, а около 30 Mbps (предполагам, че отговора ще е - негарантирана скорост, за толкова пари толкова и т.н.).
Всичко това + малки премеждия с инсталацията определено ме правя недоволен клиент на услугата.
Ще пиша оплакване за проблема със сайтовете и да видим отговор.

- btkmobail
- Автомобил:
- Двигател:
btkmobail написа:Vladimirov26 написа:KORANDE написа:днес ползвах услугите на колегата "vladimirov",от НЕТ1 и съм много доволен.качеството на ХД е невероятно.а имаше и бонусче за колеги от клуба.с две ръце препоръчвам
![]()
![]()
![]()
![]()
От седмица и аз ползвам услугите на НЕТ 1, но вече имам проблеми с предоставяната услуга.
Ползвани/посещавани от мен сайтове не се отварят (data.bg и mobilebulgaria.com), което определено не ме устройва, като вариант. Скоростта не е 45 Mbps, а около 30 Mbps (предполагам, че отговора ще е - негарантирана скорост, за толкова пари толкова и т.н.).
Всичко това + малки премеждия с инсталацията определено ме правя недоволен клиент на услугата.
Ще пиша оплакване за проблема със сайтовете и да видим отговор.
P.S.
От днес (04.05.2013) проблемите с отварянето на дадени страници е отстранен.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
тъй като Нет 1 не могат да прекарат кабЕляците си до нас-широк център-въпреки че обещаваха след 1 мес., след 2 мес. и т.н. се включих към Online direct. Вече 20-тина дни нямам оплаквания. Те бяха единствените от: Мтел, Вивател, и още две местни кабеларки, които не искаха да дупчат стените, а използваха окабеляването направено от строителя
за 29 лева на месец имам около 100 програми,от които 14 НD, 50 мб /толкова го дава спиидтеста/ интернет.
Доволен съм засега

за 29 лева на месец имам около 100 програми,от които 14 НD, 50 мб /толкова го дава спиидтеста/ интернет.
Доволен съм засега
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Онлайн директ са супер
от над 10 години съм им клиент, сега и с телевизия
Смениха ми кабел скоро за 40 минути в Събота след обяд,щото ми бегаха пакети по трасето- установено с Трасерт

Смениха ми кабел скоро за 40 минути в Събота след обяд,щото ми бегаха пакети по трасето- установено с Трасерт

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Днес гледам в пощата имам флаер за 10лв телевизия+нет от моите мошенници
Утре ще ги проверя, че това си е -50%

Утре ще ги проверя, че това си е -50%

- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
На мен нито колегата Vladimirov, нито от офиса им можаха да ми дадът отговор защо не могат да ми предоставят услугата. Доста несериозно беше отношението при положение, че в сградата има окабеляване на всички големи фирми.
Иначе бях доста години абонат на Мегалан. Сега Нет1 като не ми искаха парите подписах с Мтел. Не съм забелязал разлика от качеството, което предоставяха Мегалан. Преди да си открия една моя тъпотия с телевизора, която бях сътворил ми подмениха HDMI кабела и STB-то като поддръжата си е на старото мегаланско ниво. С други думи отлична.
Иначе бях доста години абонат на Мегалан. Сега Нет1 като не ми искаха парите подписах с Мтел. Не съм забелязал разлика от качеството, което предоставяха Мегалан. Преди да си открия една моя тъпотия с телевизора, която бях сътворил ми подмениха HDMI кабела и STB-то като поддръжата си е на старото мегаланско ниво. С други думи отлична.
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Само да вметна, че Мегалан е собственост на МТел от доста време и щом досега не са оакали работата ме съмнява да скапят хубавата мрежа и да разочароват многото абонати, които са наследили с покупката.
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Абе стараят се с техните ZTE STB-та. Много лагаво устройство. Предишните мегалански китайчета бяха доста по-бързи.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”