Мнение за процесор на AMD

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Re: Мнение за процесор на AMD

Мнениеот Gal » Вто 01 окт 2013 13:48

relaxxx написа:Значи виждам големи разбирачи тук.. хаха.Няма да споря с тях. За по малко разбиращите искам да споделя, че АМД произвеждат отлични чипове, на страхотна цена. Интел са надценени и оправдават цената си само за гейм маняците, които искат да изтискат 3 фрейма повече. Имам една стара щайга с АМД котлон, 3200+ едноядрен,от далечната 2003та, нищо не е изгоряло по него, всички игри които се поддържат от едноядрен процесор вървят на макси без никви проблеми.. всички видео файлове вървят без проблем, с изключение на 40ГБ блу рейовете.. Така, сега имам и i7 със SSD drive, да не каже някой нещо, че не знам как се развива технологията... С изключение на игрите и някои специфични графични приложения, модерните процесори, наистина няма какво да предложат на обикновения потребител. Та решете добре какво ще правите с тези машини и тогава набивайте яко пари. Има и конзоли, и таблети и телефони... абе стана леш :h020

Може да си гледаш разбирачите и без хаха. За по-малко разбиращите, що не сподели, че AMD произвеждат отлични чипове, ама сметките не са им силната страна? :mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”