xploid91 написа:Сутринта проверявам си сметката - 17лв. След 2,3 часа я проверявам пак 26лв (без да съм говорил)![]()
Как стават тия магии не знам.
Стават лесно, като изговорените разговори се отразят по-късно в системата им.
xploid91 написа:Сутринта проверявам си сметката - 17лв. След 2,3 часа я проверявам пак 26лв (без да съм говорил)![]()
Как стават тия магии не знам.
е от тази тема viewtopic.php?f=67&t=234758&hilit=+%D0%BC%D1%82%D0%B5%D0%BBВажно при прекратяване на договор: Има клиенти, които на всяка цена искат да си спрат номера и да си платят неустойките дори. Неустойката се плаща винаги без ДДС!!! т.е. ако абонат има дог. още 3 месеца и иска да спре СИМ може да го направи /тук консултантите понякога лъжат, че трябвало да изтече договора/ ако таксата е 4,90 лв абоната плаща 3 х 4.08 (без ДДС) = 12.24 лв и се отърва.
Един полезен съвет: ако абонат е на FIT S с 20 лв месечна такса, изтървал е датата на преподписване на договора и трябва да плаща още 1 година, примерно може да отиде, да мине на 4.90 такса и после изяви желание да спре СИМ. Така неустойката му ще бъде 12 мес. * 4.08 лв = 48.96 лв вместо 12 * 16.67 лв (мес. такса за ФИТ-а без ДДС) = 200 лева. Така спестява 200 – 48.96 = 151 лв!!!
GRUEL написа:Като чета какво става и почвам да се чудя аз ли нещо не съм наред или съм единствения доволен от ментел. Ползвам ги от 7-8 години и никога съм нямал никакъв проблем с тях. Единствено се дразня че всяка година ми звънят малко преди изтичането на договора ми да ме подканят да го сменя. Ама с тоя план отпреди 6 години на фона на сегашните им цени на минута малко им бъркам отзад, ама си предпочитам 14-те стинки на минута и 9лв такса, отколкото найси хиляди минути към само 5-10 номера...
escrime написа:Вчера разплатих няколко сметки накуп с Маминтел. Откровено казано ми беше неприятно да ги плащам наведнъж, но сумите бяха абсолютно нормални, а и имах достатъчно дълъг срок за плащане.
Да чукам на дръвце, доволен съм от тях. Не съм имал проблеми вече 8-9 години сигурно, а цялото семейство сме към тях.
Bai_Simo написа:Понеже си говорихме скоро за планове, сега гледам, че са пуснали от М-тел един нов план - Active и Active + при първия говориш 200 мин. с всички мрежи за 20лв, а при втория с + говориш 600 мин с всички мрежи и плащаш 30лв. На мен ми се струва супер оферта, вие какво ще кажете?
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 69 госта