Камера в колата - видеорегистратор?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
mirror
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Въпрос за камера в колата

Мнениеот mirror » Вто 08 яну 2013 9:21

doaiena написа:Това не е най добрата оферта, можеш да си намериш на половината по евтино!!!!!

линкче ?
много ще ме зарадват 2 такива на полвин цена :)

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Вто 08 яну 2013 9:43

mirror написа:
doaiena написа:Това не е най добрата оферта, можеш да си намериш на половината по евтино!!!!!

линкче ?
много ще ме зарадват 2 такива на полвин цена :)

Даже три пъти по евтино!!!!!

http://www.ebay.com/itm/NEW-32G-32GB-Mi ... 5d38b43da2

http://www.ebay.com/itm/32G-32GB-32-GB- ... 20ce898b9b

Предполагам не си маниак и не държиш да е червенко на цвят!!!!!

mirror
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mirror » Вто 08 яну 2013 10:03

ще приема тия линкове като първоаприлска шега от твоя страна (нищо че не е 1-ви април) успех в пазаруването от ebay (Китай) ще ти е нужен! ;)

Потребителски аватар
doaiena
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Вто 08 яну 2013 10:33

mirror написа:ще приема тия линкове като първоаприлска шега от твоя страна (нищо че не е 1-ви април) успех в пазаруването от ebay (Китай) ще ти е нужен! ;)

Парите са си твои, ако искаш пазарувай от Киото Япония или Англия с цена на доставка 30паунда, всички стоки които са с безплатна доставка са от Китай, винаги има риск някой да открадне стоката по пътя, парите ти се възстановяват, ако има проблем, но ти си навътре в тези работи, няма да ти обяснявам!!!!!

mirror
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mirror » Вто 08 яну 2013 13:05

риска за изчезване на пратката е нищожен ;) за над 5 години от как пазарувам от Китай нямам изчезнала пратка :)
купуването на флаш памети (особено USB)от Китай е като да играеш руска ролетка с 4 пълни гнезда на револвера ;) почти сигурно е че ще изгориш по някой показател като обема и/или най вече скоростта като тия дето си дал за пример ще си късметлия ако са дори клас 4 :)
дори на сайтове като DX и FP е пълно с такива а в коментарите хората (който се сети да тества) се оплакват как скоростите нямат нищо общо с обявените :)
а конкретно за тия камери трябват наистина карти които да покриват изискванията а не просто някакви карти колкото да не е празно гнездото за тях и да не влиза прах от там ;)
измамите с памети са голяма далавера и вървят от години и все се намира кои да се излъже
да не съм голословен ето и едно линкче :deal

http://muhaha.belozem.org/index.php/pol ... ri-testove

Потребителски аватар
doaiena
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Вто 08 яну 2013 14:42

mirror написа:.

Винаги има риск да не получиш точно това което си поръчал или да е със занижени качества!
Имаш ли идея тези камери, понеже съм си поръчал такава, колко гб изразходва на час запис със звук, без звук, на висока резолюция на по ниска резолюция, в общи линии имаш ли някаква информация или лични наблюдения, не съм чел темата!
Относно темата съветвам всеки да си сложи такава, преди малко ми се наложи да имам такава камера!!!!!

mirror
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mirror » Вто 08 яну 2013 17:19

ами моята 16ГБ на максимално качество побира 2 часа и малко

blackrose1989
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blackrose1989 » Вто 08 яну 2013 23:40

Моята камера няма модел. Води се, че прави Full HD 1080 видеозапис, но аз снимам на 720p и за през деня е задоволително (виждат се номерата на автомобилите на по-близка дистанция напр.). 32 гб побира 31 клипчета по 10 мин. всяко (оказа се, че независимо от картата, записва клипчета по 10,02 сек. и после без да се губи от записа започва автоматично ново клипче). Дразни ме, че не прави много добър контакт със запалката и ако леко някой я побутне, се изключва. Но ако след като се е пуснала автоматично, при запалване на стартера, я изключа и пак я включа, тогава си записва докато има батерия. Само на батерия може да запише около 30 мин. При първото ми използване на камерата преди 2 дни, записах едно ПТП (с мое участие, второто за 5 години стаж) и един пешеходец-самоубиец, който изкочи пред колата, но се разминахме с него слава богу. Ако ви е любопитно ще изрежа моментите и ще ви ги постна, хем да видите качеството. То се оказва, че десетминутките в този случай са плюс, могат да се намерят по-лесно конкретни моменти.

mirror
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mirror » Сря 09 яну 2013 12:23

давай да го видим клипчето и линк към камерата да видим модела :да:

blackrose1989
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blackrose1989 » Сря 09 яну 2013 21:26

Кaмерата, ако не бъркам (че има няколко разновидности, иначе изглеждат еднакво), е като тази: http://www.ebay.com/itm/CHEAP-HD-1080P- ... 19d686ca6d
Клипчетата ги резнах малко а и значително се влоши качеството, като ги качих към вбокса, така, че май няма да добиете реална представа за качеството. Но за тия пари камерата в ибей си е екстра, макар че е китайче и вече обсъдихте, че е риск. Моята я взех от човек и леко ме прецакаха в цената и с дефектна карта, но... здраве да е. Доволна съм от придобивката, но само дано не ми е на лош късмет, както е тръгнало от първото й тестване по улиците :roll:
ПС. Само оффтопик да добавя, че на клипчето с ПТП-то, започнах да намалявам и спирам доста отрано, но беше заваляло, понамокрило паветата и в последствие абс-а доста удължи спирачния път. На камерата като че ли хич не личи, че опитвам да спра колата...неприятно.

iceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iceto » Чет 10 яну 2013 23:16

май на клипчето с ПТП-то личи, че си най-бързия в двете ленти, добре, че мина леко

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Пет 11 яну 2013 0:03

А колко сте смешни с тея пробити камери, кой ще ви обърне внимание на смотаните клипове?
КАТ със зелените букви под DOS, приемна в РПУ с виндовс 95 + матричен принтер или съдебна зала?
За закони да не говорим.
Лайнян материал събран по улиците, който е негоден за доказателствен такъв пред Съд.
Нито е събран по предвидения в НПК ред.
За да може да се използва, трябва да е направен от орган на досъдебното производство и да е саниран от компетентния Съд.
После само със свидетелски показания, би могъл да се приобщи като веществено доказателство, и да се преценява след проверка на всички останали доказателства по случая.
Втора кола с малоумници ви трябва, да екстрактнат видеото от краш зоната и да викат олеле верно беше :063:

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Пет 11 яну 2013 12:14

Продължавам, щото подпалих. :Mr Green Fun
Сертификати, яката работа....глупостта я касаят два вида сертификата - тази с gps модула, захранване под 40 волта и мобилна.
Единия е за съответствие по CE, FCC и т.н. Хигиенни, екологични, за безопасност норми и електромагнитна съвместимост - този документ го има търгаша(евентуално), за да може да продава боклука си в дадена страна и според нейните нормативни актове.
Втория, вълшебния, дето Лило ви фърля прах в очите mhihi, касае одобряване на типа измервателно средство. Важи за една година, после се подновява.
Нищо общо нямат и двата със Съдебната система, като принос за доказателствена тежест.
В крайна сметка съдебния състав ако реши да си го премести, ще си го премести mhihi

blackrose1989
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blackrose1989 » Пет 11 яну 2013 20:32

http://novanews.bg/news/view/2013/01/06 ... %B8%D0%B8/
и по-конкретно:
http://btvnews.bg/bulgaria/obshtestvo/k ... trofi.html
"Това, че видеото не служи като доказателство в съда, е заблуда. Просто трябва да се спази процедурата с протокол за доброволно предаване или със съдебна заповед за изземване."

По-долу в коментарите:
"Споровете с КАТ мина на червено (жълто) не спря на стопа и тем подобни много бързо приключват с приятелски лаф ... еиии к'вой това нещо от къде го купи и колко струва тц тц тц :D "

Така че може да се спори поотношение на полезността на подобно устройство в колата. Зависи кой с каква цел го използва. На мен не ми трябва за доказателство в съда и т.н., затова и няма ГПС и подобни екстри, ами за по-късно анализиране на разни възникнали ситуации и за колекциониране на идиотски изпълнения. По-друг начин казано: за забавление.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Съб 12 яну 2013 11:06

blackrose1989 написа:...На мен не ми трябва за доказателство в съда и т.н., затова и няма ГПС и подобни екстри, ами за по-късно анализиране на разни възникнали ситуации и за колекциониране на идиотски изпълнения. По-друг начин казано: за забавление.

Оффтопик:
Удар отзад в спряла на светофар кола и то кажи речи точно пред входа на Шесто районно...странни начини за забавление намирате, колежке :lol: :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”