Какъв телефон да си купя?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Какъв телефон да си купя?
С4 мини е с доста орязани параметри!! Не е само дисплея.
Аз си търся нещо двусимово спрял съм сега на HTC Desire 600 dual
Аз си търся нещо двусимово спрял съм сега на HTC Desire 600 dual
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
за по-евтино залагам на Галакси С 3-вече е под 600 лева. Има всичко!
RadoShopa определено LG G2.Актуален по-добър процесор,харда чупи бенчмарковете.Освен това е с отлична батерия и по-добра камера.Също дисплеят е по-голям и с по-тънка рамка 

- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
BG_Golf4e написа:RadoShopa определено LG G2.Актуален по-добър процесор,харда чупи бенчмарковете.Освен това е с отлична батерия и по-добра камера.Също дисплеят е по-голям и с по-тънка рамка
Аз не бих прибързвал с такива съвети... все пак за LG говорим

- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
Все още не съм взел "машина", чакам......и аз не знам какво
!Според проучванията ми тук там, мненията са за G2, но не знам защо-трябва да има някакви факти все пак!Един колега има S4 от няколко месеца.....и вече е на "канала"-нещо изпрегна,да видим дали гаранцията ще е истинска
Взимам заплата скоро....уж нещо и бонуси,да видим дали ще ми стимулират мисълта в правилната посока

Г2-та е едно стъпало по-нагоре на хартия,на практика и тн.Също така Г2 е 600-700лв,а С4 е 900 и това накланя доста!
Освен това С4 е от първото тримесечие на годината и изостава леко от към производителност,екран,камера и към днешна дата тепърва да се насочва към него няма особен смисъл
Февруари излиза С5,аз него очаквам,стига да има премиум изпълнение
Иначе всичко е въпрос на личен избор и предпочитания,някой тепърва пък се насочват към С3
Освен това С4 е от първото тримесечие на годината и изостава леко от към производителност,екран,камера и към днешна дата тепърва да се насочва към него няма особен смисъл

Февруари излиза С5,аз него очаквам,стига да има премиум изпълнение

Иначе всичко е въпрос на личен избор и предпочитания,някой тепърва пък се насочват към С3

- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
За мене човек трябва да е балък че да чака най-новата мода при технологиите и да си я купува на момента, когато е с завишена цена. Моя телефон е с 800мхц процесор и 512 мб рам и чак тая година найстина го усещам че се амортизира, защото вече дори и най-основните приложения ги направиха така че да товарят супер много и му е дерт на телефончето
SIII има още доста живот така че не е за изхвърляне още 

Препоръчвам ти да погледнеш и Google Nexus 5, който се продава на доста прилична цена в България. Няколко полезни линка по темата:
Сравнение на характеристиките на LG G2 и Samsung Galaxy S4 I9505
Характеристики на смартфони SAMSUNG
Характеристики на смартфони LG
Сравнение на характеристиките на LG G2 и Samsung Galaxy S4 I9505
Характеристики на смартфони SAMSUNG
Характеристики на смартфони LG
- daka-93
- Автомобил: Татко Мобил
- Двигател: AWT
Колеги някакви мнениея за телефона Samsung N9005 Galaxy Note 3
daka-93 написа:Колеги някакви мнениея за телефона Samsung N9005 Galaxy Note 3
Страхотен телефон, мощен процесор (2.3GHz Krait 400), чудесен екран, 3GB RAM, добра камера - с новия Exmor RS сензор на Sony, 4K (2160p) видео - можеш да прегледаш разни клипчета в youtube снимани с него, качеството е умопомрачително. Единствено като минус за някои може да бъдат габаритите му. Ако държиш на сходни характеристики, но в тяло на S4 - Galaxy J е модела, но не знам дали се предлага тук. Характеристики на двата може да видиш тук: Galaxy Note 3 N9005 LTE и тук: Galaxy J
Отличен телефон,надгражда Ноут 2
Изостава по някой параметри от флагманите - цената е огромният екран и S-pen който получаваш.Чудно на лаптопа как ще направи разлика с ултра ХД 4к видео
Е друго си е ако има УХД 4к ТВ за 7-8 бона
Пък и защо габаритите да са му минус,даже екрана му ми идва малък като го разцъквах
Все пак с тази големина попада в категорията на фаблетите или поне на границата и.З-Ултра,НТС макс,Нокиа 1520 и тн са с по-големи и Ноут 3 се оказва с един от "най-малките"
Екранът му обаче е отличен,но за мен цветовете са му в повечко.Камерата няма OIS което е голям минус за тези пари,а също така вечер има ужасен шум!Удря 6\6 производителност и разполага с купища софтуерни глезотии.Ако не ти е нужен S-pen може да го пропуснеш и да се насочиш към флагман с 5" екран
Не ми хареса ПВЦ-кожата и ПВЦ-алуминия по Ноут 3,а да и ПВЦ-шевовете (природозащитници ли го раздават или някакви нечувани иновации налагат не знам,ама е тъпо кожата,жевовете и метала да са от пластмаса,дори БлекБери\Нокиа навремето перкаха кожени капаци)
Първо се запитай нужен ли ти е такъв телефон щом питаш струва ли си Ноут 3!Да струва си като цяло,но ако не ползваш писалката и не ти е нужен такъв екран,а и като прибавим голямата цена и минусите,не е зле да погледнеш флагманите 5s\S4\Z1\G2\1020 и тн 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Аз разкарах ноут2 точно заради големината
Па и нали съм си петобоец,не влизаше по джобовете
Сега съм с One и е идеален.Очаквам да излезне One2,да видим какво ще изкарат

Па и нали съм си петобоец,не влизаше по джобовете

Сега съм с One и е идеален.Очаквам да излезне One2,да видим какво ще изкарат

Като гледам излиза януари\февруари НТС М8 (One2) и дали си струва да заменяш One-а за One2 ?По-скоро някой стар за Оne2,който идва с 5" екран фулХД 1080, чипсет Snapdragon 800 (мощен днес,ама 2014-та?), 3 ram ?, sense 6.0 и kitkat 4.4 (слагаш ги на твоя) - инфо Twitter @evleaks (достоверен източник е).Промени по външния вид на пръв поглед няма,като задния капак е ~1към1.Отзад няма и скенер,познат от Мах.Е може отпред да има
Лек ъп в камерата.Всичко това в нова опаковка и януари в Лас Вегас 

Днес пуснаха и ей тоя "дзвер":
Vivo Xplay 3S - 2.3GHz, 3GB RAM, овърклокната версия на Snapdragon 800 (8974AB) с Adreno 330 на 550 MHz, 6" IPS 1440 x 2560 (толкова ми е резолюцията на 27" дисплей
)
Vivo Xplay 3S - 2.3GHz, 3GB RAM, овърклокната версия на Snapdragon 800 (8974AB) с Adreno 330 на 550 MHz, 6" IPS 1440 x 2560 (толкова ми е резолюцията на 27" дисплей

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Колеги, някакви мнения и впечатления от телефоните в бюджетния клас, LG L70 и Motorola Moto E ?
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”