Реално всичко изгодно беше свършило 30мин. след стартирането.
xploda написа:Видях айпад мини за под 300, киндъл за 100, Galaxy S III за 500 и 650D с обектив за 850. Все цени по-ниски и от щатския амазон и въобще и самите производители сигурно не могат да си позволят да продават на такива цени. Което ме навежда на мисълта, че е нагласена цялата работа, което изобщо няма да ме учуди де, но все пак
BG_Golf4e написа:В лева са,ама от всичко имат максимум по 1 бройако въобще имат
AmW написа:xploda написа:Видях айпад мини за под 300, киндъл за 100, Galaxy S III за 500 и 650D с обектив за 850. Все цени по-ниски и от щатския амазон и въобще и самите производители сигурно не могат да си позволят да продават на такива цени. Което ме навежда на мисълта, че е нагласена цялата работа, което изобщо няма да ме учуди де, но все пак
Това цени в лева ли са ?
BG_Golf4e написа:В лева са,ама от всичко имат максимум по 1 бройако въобще имат
Bobi85 написа:Още един път се доказа, че ние, българите, сме стадо овце и да ни манипулират изобщо не е трудно. После се оплакваме, че сме зле.
90% от отстъпките са в размер на 10-20%. Този процент с малко вежливост и търсене може да си го осигури всеки в произволен магазин.
От друга страна, сайта си направи рекламата и ги боли фара за ударилите "джакпота".
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 64 госта