Съкюрити WPA2
Парола сложих
Какво друго тряа се настрои
Dushan написа:Булсатком имат супер интернет. С рутер съм, обаче от рутера съм си прекарал кабел до компа. Плащам за 35 Мб, което е 4МБ за секуда, а всъщност торентите ги свалям с ....... внимание ........... 11 МБ за секунда!!!!!Имат и перфектно обслужване
pensiq написа:Както се казва - Не бързай, като пуле пред майка си.Сигурно не са ти казали, че се заплаща инсталационна такса, но за сметка на това си на неограничен нет за първия месец.Бъди търпелив и ако е изградена оптика до адреса ти, ще бъдеш доволен.
TiL написа:Подкрепям това, че има такса и тя е 7лв. Включването не знам до колко дни е(техника ми е познат и ме включи на същия ден, а и града ни е малак). Да допълня още нещо... Гледайте да се включвате в нов месец, винаги след първо число, защото ако се включите на 25ти пак ще ви вземат парите за цял месец
владислав написа:Аз пак не ги изчаках, е не може след 10 раб. дни аз да ги търся за включването, а те да не звъннат и да ми отговорят изчакайте още няколко дни.
Сори другата компания след записване и 1 час вече са звъннали за свързване. Явно нещо с голямо пренебрежение се работи към клиентите, че чак и се заплаща включването.
Само за инф. Comnet е другата компания.
Dushan написа:
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта