Рентабилно е при нас дето сме в къщи и с едно палене топлим 13-15 точки
Прав е Гергин
Моето обаче си остана гравитачно щото тръбите ми го позволяват

Неща никва помпа

Stivi написа:[quote="Гергин" Е то надписа Де Дитрих се вижда като увеличиш снимката :) Заедно с електрониката на Intiel Поморие за резервното захранване на помпата всичко дето е монтирано в котелното /с труда че двама човека една седмица идваха всеки ден / е 4000 лв,надявам се поне 10-15 год. да не пипам нищо освен вратичките на котела,е и акумулатора ще подменям със тези дето ще свалям от колите !
Milanov написа:В момента се замислям за палети и проверих, че на този котел му е малък отвора при решетката за горене и не може да се постави горелка или трябва да се реже подвижното дъно на котела!
Stivi написа:Milanov написа:В момента се замислям за палети и проверих, че на този котел му е малък отвора при решетката за горене и не може да се постави горелка или трябва да се реже подвижното дъно на котела!
Ако под "подвижно дъно" имаш предвид скарите които с лоста се движат за да пада пепелта те не се режат а просто се махат и всичко е ОК ! Мен разхода на пелети /тази ще е трета зима с пелети/ с този котел /със съвсем малки и лесни допълнения/ и горелка на Ferolli ме устройва напълно
silent написа:Отопление с климатици ... за къща е несериозно.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта