Windows 8

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Re: Windows 8

Мнениеот К.Одаджийски » Чет 20 мар 2014 9:54

Оттук теглиш скайп и инсталираш: http://www.skype.com/en/download-skype/skype-for-windows/downloading/

Това е, нищо друго не правиш. Ако толкова не искаш да виждаш скайпа за 8, цъкаш с десен бутон върху него в старт менюто и после избираш Uninstall.

От един друг форум, ще взема да си инсталирам един 8.1 да тествам деа, че съм нещо назад с матрияла

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Чет 20 мар 2014 12:08

К.Одаджийски написа:
Оттук теглиш скайп и инсталираш: http://www.skype.com/en/download-skype/skype-for-windows/downloading/

Това е, нищо друго не правиш. Ако толкова не искаш да виждаш скайпа за 8, цъкаш с десен бутон върху него в старт менюто и после избираш Uninstall.

От един друг форум, ще взема да си инсталирам един 8.1 да тествам деа, че съм нещо назад с матрияла

И наистина се деинсталира без проблем, ама оставам без скайп и ако не върна плочката на мястото и оставам без скайп откъдето и да го дърпам и както и да се мъча да го подкарам.
TiL написа:Колега ако довечера ми остане време може да си поиграем и да оправим скайпа. С 8 ли си или с 8.1?

Нямам представа дали е 8 или 8.1 - как мога да разбера?

Потребителски аватар
Powerplay
Автомобил: VW GOLF III
Двигател: ABF 1996
Контакти:

Мнениеот Powerplay » Чет 20 мар 2014 12:10

Във свойства на системата влез там пише.
Активиран ли е Уин-а ?

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Чет 20 мар 2014 18:43

Нямаше да е зле, ако беше ме насочил къде да ги търся тези свойства на системата :gruebel
Както и да е, намерих на едно място да обясняват, че 8.1 бил дъ бест и можел не знам си кво си. Затова предполагам, че съм с 8.1.
Какво значи да е активиран уин-а? Пиратски е, ако това питаш.

Потребителски аватар
Powerplay
Контакти:

Мнениеот Powerplay » Чет 20 мар 2014 20:35

Свойства на системата/system settings - в изкачащото меню на 8-цата от дясно - избираш settings/свойства и после горе в левия ъгъл > свойства на системата/sistem settings.
Питам дали си го активирал с кей генератори,лоъдари и т.н.

Не знам защо се бъхтите с тая 8-ца - пълен боклук е.
Ако си с 8.1 - от първите рилайзи е нормално да има бъгове.

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Чет 20 мар 2014 20:59

Знам, че е пълен боклук. Казаха ми да не я махам заради драйверите.

Потребителски аватар
Powerplay
Контакти:

Мнениеот Powerplay » Чет 20 мар 2014 21:33

Драйвери ще ти намеря , нямаш никакъв проблем - инсталирам средно 3-4 нови лаптопи и ам найс други на седмица - имам колекция от драйвери за почти всички модели.
Другото - голяма част от драйверите за 8 имат заложени вътре в тях и за 7 , като посочиш от девайса да ги търси ги намира без проблем.

Ако си от София , не е проблем да се видим и да го направим :)

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Чет 20 мар 2014 22:18

Напоследък рядко ходя в София. Май ще си остане така скайпа през мек профил. Проблема е, че компа от който пиша не му бачка микрофона и понякога се налага да ползвам лаптопа на майка ми и е мисия невъзможна да отпиша нейния скайп и да впиша моя. Обаче вече ми се струва, че ще е по-лесно да оправя микрофона отколкото скапаната 8ца.
Днес забелязах нещо странно. Възможно ли е Гугъл да се влияе от това кой уиндоус ползваш и да изкарва различни резултати за една и съща дума. Този е с ХР, ако напиша "тромел" излиза това
https://www.google.bg/search?q=%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BB&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:bg:official&client=firefox-a&gfe_rd=cr&ei=7ksrU_OfE-Xc8gfkloHgDg
Ако напиша същата дума в Гугъл, но с 8цата ми излиза друга подредба на резултатите.
https://www.google.bg/search?q=%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BB&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:bg:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=sEwrU53iHeTc8geAu4HQCQ#channel=sb&q=%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BB&rls=org.mozilla:bg:official
Качих единия линк с ХР, а другия с 8ца. Бяха различни, ама разликата може да се види само, ако имате два компа, единия с ХР, а другия с 8ца.
Много объркано го обясних сори :redface

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”