vw_derby написа:theultimate написа: на мен от Булклима не ми сложиха 3 метра тръби (мисля че са даже под 1) и сега при пускане/спиране на компресора слушам аквариум с рибки, което докато спиш е неприятно
на много такива проблемни като твоя с шум на течаща вода съм слагал и по 5м траъби - не помага . Единствения варянт е двупосочни филтри за движението на хл. агент.
fox_vt написа:Аз съм доволен от хитачи за който единствения проблем е че е малко шумна турбината на вътрешното тяло.В магазина влязох с думите "искам климатик който да не се плаши от -20 градуса" само два модела ми предложиха хитачито и един панасоник ама човека каза че панасоника имал 2 рекламации за гръмнал компресор а от тоя ни вест ни костДо към -30 топли като звяр надолу вече нз тая зима щяло да има рекорди ще тестваме
lucky7o написа:и аз да се включа :)
В крайна сметка сложихме този - http://vimax.bg/productv/6755/invertoren-klimatik-fujitsu-asyg12lmca-aoyg12lmca-2013.html?gclid=CKStxJSE7roCFQ1L3god5xEAAQ
За сега не мога да кажа колко е икономичен, стопля бързо, работи тихо... Сложих 12-ка въпреки, че момчето каза, че и 9-ка ще върши работа, но разликата в цената беше около 150 лв, така че избрахме 12-ка.
1320 лв с включен монтаж.
Не знам, но без да е спиран климатика - нагласен на 30 градуса в стаята стои постоянно 18 градуса, а на вън не е - 15...
lucky7o написа:edit: почистих - то не се виждаше че е мрежа от толква прах![]()
Сега ще видим резултата.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 73 госта