Проблем с Nokia E50
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
Проблем с Nokia E50
проблема е следния
значи там кадето седят чертичките за сигнала има едно Х и телефона седи в режим Офлайн,при опит да променя профила ми иска да поставя Сим-карта,чудя се дали мога да го оправя сам(дали проблема не е в настроикйте) или да ходи на майстор

- FaTDoG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем с Nokia E50
Върни фабричните настройки на телефона. Използвай кода *#7780# , просто го напиши директно на телефона. Кода за защита е 12345 ако не си го променял разбира се. Ако това не помогне мове да форматирая телефона с кода *#7370# но цялата информация ще бъде изтрита за това направи бек ъп на мемори карта или на компютъра с PC Suite. Ако и това не помогне сервиз.
ПС Ако сим картата ти е по стара 2 години я смени.
ПС Ако сим картата ти е по стара 2 години я смени.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Изкарай картата и батерията от телефона, постави ги отново и при включване те пита дали да остане телефона в режим ОФЛАЙН. Задай му НЕ
Аз съм със същия телефон и на мен ми се получи същото, като по енерция съм избрал ДА вместо НЕ
Това също се получава като се свърже чрез кабел към компютъра - тогава телефона е ОФЛАЙН и след като изключих кабела отново излиза съобщението дали искаш талефона да премине в режим ОНЛАЙН.

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Имам един Самсунг Е250. Трудно е да се нарече телефон, но първо изчезваше покритието на мрежата и се оправяше само след изкл. и вкл.Така първите няколко пъти, после като изгуби покритието и го рестартирам изписва постави СИМ. Слагам си картата на друг телефон работи си, други карти на тоя телеон, пак постави СИМ. Понеже е в гаранция го занесох в магазина и след 3-4 дни ми го върнаха, като пишеше презапоен и почистен СИМ четец, но проблема си остана. Телефона ходи още няколко пъти до сервиза и накрая се оправи като му смениха платката.
Така че ако е в гаранция го носи на ремонт.
Така че ако е в гаранция го носи на ремонт.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”