http://laptop.bg/#/details/ACER/7/2205 спрял съм се на този модел.Някой може ли да ми каже нещо повече за него или ако някои има такъв да си каже мнението . Мерси предварително
Колега това е с 10.1 инча дисплей.Ако питаш мен колкото и да е хубаво с такова малко екранче не си за никаде.Защо не разгледаш за нещо от 15 инча нагоре.
защото колега не ми трябва по-голям няма да играя игри или да ползвам тежки програми трябва ми за интернет скаип филми и разни такива не ми трябва мощен или/и с голям екран лаптоп.
Наскоро гледах оферта в някой от магазините на мобилните оператори (не си споням точно кой, но май беше 2be) Там имаше едно лаптопче 15 инча, не беше кой знае какво, но съм сигурен, че ще задоволи нуждите ти.
Vencitu написа:абе едва ли ще мога да гледам филми на тоя малак екран ама все пак нищо не се знае
че за какво го зимаш тогава ? не можеш да играеш не можеш да използваш програми които ти вършат реална работа само за скаип и новините ли ? ебахти ларша си има нормални лаптопи с много добри цени... помисли...
Не ми трябва толкоз голям нит играя игри вече нито пък ми е толкоз скъп.Избрал съм си такъв понеже ми задоволява нуждите.Поне този мога дет са вика в джоба да си го сложа и навсякаде да е с мене
За лаптоп мога да кажа само едно.Разбирачите си взимат Тошиба.Или Делче също са много добри.В момента има оферта Дел незнам си къв модел с тв-тунер за 980лв
Колега, аз си взех АСУС ЕЕЕПЦ от колегата musura и съм много доволен. Колкото до това, че не ставал за гледане на филми - става, стига да не очакваш да е като на ИМАКС 3Д .
Свържи се на лични с мусура, той ще те посъветва какво да вземеш.