Офис приложение - към ПС спецовете
-
Zeroday
- Автомобил:
- Двигател:
Офис приложение - към ПС спецовете
НА уин ХР има 2 юзера - единия е с Офис 2003, другия и той... Въпроса ако 2рия юзер сложи 2007 офис, първия юзер ще може ли да си запази 2003 ?

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Офис приложение - към ПС спецовете
Да, но не трябва 2007 да се инсталира като ъпгрейд на 2003, а нова инсталация. Всъщност и двата юзера ще могат да ползват и двете приложения.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Така, моя опит до момента беше, че като се опитах да кача 2007 като нова инсталация и да запазя 2003 се получи едно голямо нищо. Иначе по време на инсталацията на 2007 има един момент в, който те пита дали искаш да запазиш старата версия и като му кажеш "ДА" би трябвало след инсталацията на 2007 да можеш да ползваш и двете.
Но пак казвам поне при мен не се получи, след като качих 2007 запазвайки 2003 и двата не работеха и Уиндбозата забиваше. Последва нова инсталация при, която му казах да не пази стария Офис и сега работя само на 2007.
П.С. и 2-та Офиса са напълно легални без кракове и т.н. все пак говоря за служебния лаптоп.
В заключение ще кажа, че на теория става, но на практика го пробвахме на няколко компютъра с един и същи резултат - никакъв. Може и нещо да съм пропуснал (все пак съм харуерист
)
Но пак казвам поне при мен не се получи, след като качих 2007 запазвайки 2003 и двата не работеха и Уиндбозата забиваше. Последва нова инсталация при, която му казах да не пази стария Офис и сега работя само на 2007.
П.С. и 2-та Офиса са напълно легални без кракове и т.н. все пак говоря за служебния лаптоп.
В заключение ще кажа, че на теория става, но на практика го пробвахме на няколко компютъра с един и същи резултат - никакъв. Може и нещо да съм пропуснал (все пак съм харуерист
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
radi_nrj написа:Така, моя опит до момента беше, че като се опитах да кача 2007 като нова инсталация и да запазя 2003 се получи едно голямо нищо. Иначе по време на инсталацията на 2007 има един момент в, който те пита дали искаш да запазиш старата версия и като му кажеш "ДА" би трябвало след инсталацията на 2007 да можеш да ползваш и двете.
В заключение ще кажа, че на теория става, но на практика го пробвахме на няколко компютъра с един и същи резултат - никакъв. Може и нещо да съм пропуснал (все пак съм харуерист)
не става. приложенията се инсталират за всички потребители, а не само за текущия.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
На моя комп съм с двете без никакви ядове и трикове. Възможно е да има значение точно какви са версиите на продуктите, примерно ОЕМ или РИТЕЙЛ, какъв сървис пак са и така нататък. Реално не съм го правил достатъчно пъти за да имам точен отговор.
-
restless
- Автомобил:
- Двигател:
като по безпроблемен вариант:
2007 + портабъл 2003 (има го на калдата например)
2007 + портабъл 2003 (има го на калдата например)
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:На моя комп съм с двете без никакви ядове и трикове. Възможно е да има значение точно какви са версиите на продуктите, примерно ОЕМ или РИТЕЙЛ, какъв сървис пак са и така нататък. Реално не съм го правил достатъчно пъти за да имам точен отговор.
като знам как се омазват регистрите, може да се каже, че си е чиста доза късмет.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”