Баща ми,човек на 68 години и абсолютно бос на тема телефони отишъл да си купува батерия за ГСМ в някакъв магазин(по това време бях извън БГ).Оттам бог знае защо го насочили към Германос,офиса в Младост 1А.Където любезен мазен консултант го убедил,че за толкова стар телефон батерии няма и му предложил да си вземе Нокия 1200 БЕЗПЛАТНО,щото не се продавала,а се давала само срещу договор и 2 платени месечни такси.Вече ви е станало ясно предполагам че са го набутали с двегодишен договор при обичайните за това условия,
Наясно съм че той си е виновен за това че изобщо не е прочел под какво се е подписал
Пускам темата във форума защото имам бегъл спомен ,че някой някъде беше писал тук за същия проблем и един вариант за отказ от договора в 14-дневен срок,рових но не намерих нищо,ще бъда много благодарен ако някой ме насочи в правилна посока.Пиша също така и за да ви предупредя,че измамниците дебнат възрастните хора не само пред гишето за пенсии или пробутвайки историята за сгазеното дете и парите за рушвет на съдията по телефона.

Утре без друго ще ходя там да се разправям,а и в Ментел,които преди месец сключили договор с чичо ми-покойник от 7 години