Като се нанесохме работеше, ама не спираше... Върти си, може да си бучи и цяла нощ, не знам кво правеше вътре.
Та реших се, ще викам майстор. Намерих некви типове - http://www.djotex.com/, там пише тва:
Ако проблема е отстранен плащате 25 лв. в деня на обслужването.
Ако са нужни допълнителни части за отстраняване на проблема се заплаща допълнително..
Убаво, оправиха пералнята, че не й се затваряше вратичката - 25 лв.
Взеха платката на съдомиялната... След около месец дойдоха, монтираха я, а дай 90 лв, че сме я препрограмирали. Пускам я да мие, мие, пича си тръгна, и тя не спря
Айде пак звъня, идва, взима платката и след около 2 месеца след упорито звънене от моя страна казаха, че не могат да я оправят, нямало такава платка от производителя, щели да ми върнат парите. Та ми върнаха 65 лв, дето ми взеха за препрограмиранието, ония 25 си ги спестиха. Ама здраве да е, халал да са им.Е да, ама откак го сложиха тва съдомиялната съвсем отказа
Пускам я, тръгва уж, след 1 минута пищи и мигат 2 лампички.Изрових някъв manual за няква друга марка, същия модел, дето изглежда по същия начин, да гледам кво означават тия 2 лампички, има за една, за други две, за три, ама баш за тия - нема.
Съдомиялната е eurolux, за вграждане.
Препоръчайте майстор или сервиз, който да може да пребори проблема, че ми писна да мия на ръка...
Обикновенно при токов удар им се изтрива ЕЕПРОМ-а(или се омазва яко)!Презаписва се Дъмпа и ако няма хардуерен проблем всичко си тръгва коректно!