Домашен интернет от М-тел

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Домашен интернет от М-тел

Мнениеот stoi4o.d » Чет 19 дек 2013 20:48

На Виваком съм с интернет 20мб за 10.80,а като прибавим и домашен телефон цената става мата хари...М-тел предлагат оптичен 50мб за 15.90 :eek Без нужда от домашен телефон.
http://www.mtel.bg/fiksiran-internet-svetkavichen-internet-za-doma

Дайте инфо как е нета,проблеми има ли при бури и всяка друга информация с която разполагате за услугата и обслужването :beer
Дават ли wifi рутер,цена за включване има ли,че днес забравих да попитам?Какви кабели са - тези тънките като за телефон ли,че не искам някакви дебели дупки в стената :mhihi ?

На Виваком нета при дъжд,сняг,слънце не съм имал проблеми.Бавничък ама стабилен.Сега съм на безсрочен договор заедно с мобилна карта.Днес исках да преподпиша за 2г.пакет,но не ми дадоха да си взема нов телефон в брой!Можело само на изплащане,а там цената става дебела!Имаше яко караници,понеже в сайта и по телефона едно говорят,а на место друго :newsm66 Нося им торба пари и те не та не.Ценовата листа вече била само на изплащане при подновяване и в брой за нови клиенти.Отидох в съседния магазин на Мтел и стана играта :Mr Green Fun

Пък и номерът ми е мтелски... :mhihi

Потребителски аватар
push
Автомобил: mk2
Двигател: 1.9 TD

Re: Домашен интернет от М-тел

Мнениеот push » Чет 19 дек 2013 20:54

Аз бях с такъв нет 8 месеца, не е спирал никога и скороста беше доста добра :biggrin

Потребителски аватар
s7151kv
Автомобил: VW Passat automatic
Двигател: ATJ 2000

Мнениеот s7151kv » Съб 21 дек 2013 11:05

Привет,
Аз съм с нет още от времето когато беше Мегалан. Не знам с какви кабели са защото си ги бях пуснал под настилките при ремонта, но мисля че бяха с тънки. Не са ми искали пари за включване и ме изненадаха приятно с това че дойдоха на следващия ден да ме включат и момчета бяха обути с калцуни като в операционна :mhihi . За 4 години не знам какво е някъкъв проблем, не е спирал нито веднъж, или поне незнам. Преди дни си поднових договора, вече с М-тел. Имат добри предложения, които ме устройват. Не съм се интересувал за рутер, понеже си имам. С две думи - много доволен.
Аре весели празници.

rachev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rachev » Съб 21 дек 2013 11:10

И от мен доволен от МТЕЛ весели празници!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
DanZki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DanZki » Съб 21 дек 2013 18:27

Бая честичко си имат ядове с международния...За тв-то да не говорим,може да проверите форума им :D

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”