Значи компютъра ми е преносим, СОНИ ВАЙО със видео карта РЕАДОН 9000 нещо си е такова. Има ТВ аут а отзад има само едно гнездо на което пише нещо AV не съм сигурен точно какво и гнездото е за чинч от малките, все едно за слушалките на луокмен. Какъв кабел трябва да си търся за да си гледам филми на телевизор и как става номера.
СЪжалявам за тъпия въпрос амам питах на няколко места и ми казаха че не можело така, видео картата нямала тв аут, това било за друго, а във настроиките на видеокартата си излиза и ТВ и така нататъка:)
хайде дайте бърз акъл
та дотук добре, гледам си аз от бая време филмчета, много доволен и сие.
Обаче, тоз кабел ми виси от комп до тв кат простор и ме дразни.
а си имам закопани тръби по пода и изкам да си направя мрежа със розетка.
Иксма да две места в стаята да имам гнездо в което като си го включа кабела на снимката по надолу и да ми излиза на тв то.Не искам кабела да е супер дълъг и да виси и да си го включа, а да си имам гнезда в конзоли както си трябва:)
За целта ми трябва такъв стерео жак със съответния брой канали ли как се наричат незнам - съответно мъжка и женска букса.
както и една джаджа за разделяне на сигнала (за да излезне на 2 места)
До тук добре, самоче не мога да намеря толко дълъг стерео жак и като го прозвъня установявам че от 3те чинча сигнал отива на по един канал от жака (които има 4) а на 4тия канал пищат всичките.
От тук изказвам съмнение относно това колко ще се справя със запояването на кабелите към съответния стерео жак.
Вариант да направя замисленото е удължението да го напрая, като в крайщата вместо дългия стерео жак използвам 3 те чинча, но ще стане много грозно и по не ми харесва като вариант.
Та питането ми е можете ли да ми дадете акъл от къде да си купя такива жакове само, ще се справя ли да запоя стерео жака към кабела, Има ли някъде място в СФ кадето да кажа искам такъв и такъв кабел, с такъв и такъв жак в двата края, толкова и толкова дълъг и те да ми го направят,
или има ли по интелигентен начин да постигна целта си.
извинявам се за можеби неясния си въпрос, но малко разбирам от тез работи, а пък имам мерак да си го направя.
предварително благодаря за вашите отговори.
Кабел компютър ->ТВ + още нещо:)+ отново аз
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кабел компютър ->ТВ + още нещо:)+ отново аз
Последна промяна от zaro на Чет 09 окт 2008 15:47, променено общо 2 пъти.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- DJ_TOLYO
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: 2E 1991
От един извод трябва да е, а ако не стане звук ше вземеш от изхода за слушалки или тонколонки примерно... 

Последна промяна от DJ_TOLYO на Чет 13 сеп 2007 14:44, променено общо 1 път.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Фотограф на VWClubFest