искам форумския съвет за следната ситуация.
До момента бехме с едно малко тв със стайна антена и това беше OK. Но аз накрая не издържах и взехме 22 инчово LCD TV. Съответно сега антената е на терасата и всично е на звездички

По този повод се ориентирах към Булсът, но там има твърд договор от 18 месеца и с таксата за техниката става 18 лева. Парите всъщност не са толкова голям проблем колкото обвързването с договора и наказателната такса, която се плаща при отказ от договора. Въобще не желая за такъв период, защото на практика е огромен.
За това се замислям какви са алтернативите и имам нужда от консултация.
Нашето желание е да имаме добро качество на образа (все пак картината си струва) + Fox TV тата + Discovery + Animal Planet.
Не открих някоя кабеларка, която да предлага подобен пакет до 15-20 лева. Но все пак да питам ако някой знае?
Това, за което мисля е сателитна антена. В момента сме точно срещу планината витоша, на високо и имаме открита гледка прд нас. Гледах че има, чинии до към 50 лв, което е приемливо... Но не знам аджеба със подобна антена какви телевизии се хващат и как се настройва. Не съм наясно въобще с принципа на работа...
Та всякакви идеи се добре дошли ако имате желание.
Благодаря предварително.