Към компютрите малко да се върнем...
Купих си 8600гт AGP 1гб, че мойто 7600гт изгоря злощастно, обаче при слагането комюпютъра въобще отказва да тръгне. Захравнването няма да е, понеже 500W трябва да са достатъчни за 2хдд един кекав амд64 и двд записвачка. Върнах обратно изгорялата карта, и компютъра си тръгва само че без грам картина, което ме кара да мисля че слота на дъното си е наред. Видеото е от Ибей, и се чудя дали да го връщам или да го заменям заради дефект...Други причини да не тръгва, някой проблеми имал ли е? Дойде се брошурка от няколко странички, и пише че някой карти от 8 сериата, изискват и захранване с допълнителен кабел, но на мойта не виждам някъде да може да се вкара...
Nvidia 8600 GT не тръгва
24 пинов конектор е ново понятие за мен
Прилагам снимка на видеото да се види за какво става въпрос,
Инетересно ми е само какво се вкарва в това малкото слотче, което наподобява това на охлаждането и се пада успоредно на него долу и вдясно от SLI конектора? На 7600ГТ няма такова...
мерси много на всички за мненията!
А това ми е захранването:
линк

Инетересно ми е само какво се вкарва в това малкото слотче, което наподобява това на охлаждането и се пада успоредно на него долу и вдясно от SLI конектора? На 7600ГТ няма такова...
мерси много на всички за мненията!
А това ми е захранването:
линк
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”