Надписване на клавиатура
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Надписване на клавиатура
Моля за актуална информация къде може да ми надпишат български буквички на клавиатурата на един лаптоп. Трябва ми за София и да не е с лепенка. Мерси предварително на отзовалите се.
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мадама на която е лаптопа пише на БДС, за това и не го ползва а ми го е оставила да го надпиша и да си го вземе и така от миналото лято.
Пробвахме с тез буквичките дето се лепят на 2 клавиша но не става добре и ги махнахме.
Дадоха ми един телефон, който го има и в една тема тук за Изток някъде но не отговаря.
За това искам прясна информация
Пробвахме с тез буквичките дето се лепят на 2 клавиша но не става добре и ги махнахме.
Дадоха ми един телефон, който го има и в една тема тук за Изток някъде но не отговаря.
За това искам прясна информация
- dan40
- Автомобил: Alfa 156 2.0 TS
- Двигател:
Има една фирма в красна поляна който надписва клавиатури . Там съм ходил преди доста време но мисля че още ги има , но не си спомням как се казва фирмата . А другото място за което се сещам е на бул. "Шипченски проход" с/у общината има една фирма "Дест" , която също надписва клавиатури - http://www.business.bg/cgi-bin/page.cgi ... branch=569
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
dan40 написа: А другото място за което се сещам е на бул. "Шипченски проход" с/у общината има една фирма "Дест" , която също надписва клавиатури - http://www.business.bg/cgi-bin/page.cgi ... branch=569
Е те тези трябва да са на Мост хората, понеже знам, че са близко до тях

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”