и да не струва 800-900 лева че това би обесмислило закупуването му
мерси за коректните отговори и насоки :>

orgasmatron написа:и аз ще препоръчам Kress, във фирмата имаме над 15 такива, лек и удобен. Например Kress 505TBS
Акумулаторния е по тежичък, имаме три , и след цял ден работа с който и да е от трите ръката отмалява сериозно
relaxxx написа:orgasmatron написа:има нужда от винтоверт не на акумолаторни батерии директно към 220v
бе човека явно не иска акумулаторен винтоверт
бе явно не иска, ма явно не знае какво иска, щом ше сглобява картон, за кво му е машина дето къри бетон???
orgasmatron написа:relaxxx написа:orgasmatron написа:има нужда от винтоверт не на акумолаторни батерии директно към 220v
бе човека явно не иска акумулаторен винтоверт
бе явно не иска, ма явно не знае какво иска, щом ше сглобява картон, за кво му е машина дето къри бетон???
човече, не бъркай винтоверта с перфоратор
От над 10 години се занимавам с гипсокартон, лично за мен Kress и Makita са лидери в тази област.
orgasmatron написа:canyoubounce написа:Какви са тия ''Крес'' къде ги правят ?Аз също съм съгласен, че Макита правят страхотни инструментиаз за това само тях ползвам.
Швейцарска фирма са, инструментите с които работим са правени в Германия и Швейцария. Може и в Китай да са спретнали нещо, но не знам.
relaxxx написа:
човече мноого го обичам ама хайде... мта, ти винтоверт на 220 волта виждал ли си... щот аз не съм, ся не говорим за къртачи ама всяка по свястна машина има и ударна функция... в тоз стил на мисли, метабо също е една отлична немска марка....
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта