ipod touch 16gb горд собствник

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

ipod touch 16gb горд собствник

Мнениеот mk2_Golf83 » Пон 03 ное 2008 4:47

търсих в търсачката и нищо не намерих
става въпрос за Изображение Изображение някой притежава ли такъва емпетройка и да каже кви са му впечетленията , интернета само с рутер ли има или е сателитен ? може ли да теглиш с него мп3 или филми ? зн че може да се гледат клипове и филми . мисля да си взимам , и бих искал да зн дали е хубав и надежен.

Последна промяна от mk2_Golf83 на Сря 05 ное 2008 15:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Пон 03 ное 2008 5:32

Аз имам този който е с капацитет 8гб, и е последния който излезе с вградени колонки, и още по-тънък дизайн. Няма какво да се лъжем, полезна джаджа. Единствено като недостатък e че е много комерсиализиран с тва itunes, и като цяло операционната му система. Трябва да си играеш да хакваш за филми, а формата за музика е мп4, т.е. трябва да конвертираш. За да ползваш плъгъни без които понякога не може ако ползваш често интернета, трябва да се регистрираш задължително в itunes, където ти искат първоначално номер на кредитна карта.
А интернет за да хващаш, трябва да има сигнал от wireless router наблизо, и да не е криптиран с парола. Ако питаш мен, за качество на музика и картина, най-доброто е cowon, и той си има интернет и всякакви разновидности, като стигат до 80гб.
Колко пари ще платиш за епъла между другото?
Изображение

Потребителски аватар
POLOver
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLOver » Пон 03 ное 2008 9:45

Аз имам такова. Много повече от МР3-ка е ;).
Има само wi-fi - т.е. трябва ти рутер. Поддържа g стандарта, wep и wap криптиране. Невероятно удобен за ползване. Мултитъч без стилус. Браузването в интернет е супер кеф. Минуси - няма флаш - т.е. вбох не може да се гледа. За ютюб има отделно приложение, клиповете са в мр4 формат, като качеството е значително по-добро, от това което се вижда през флаш плейъра. Стандартно идва с доста орязани възможности, решава се с т.нар jailbreak процедура - за повече инфо - айфонбългария.ком
След "отключването" имаш програми, игри и всичко каквото се сетиш.
За свалянето на музика филми - може директно през браузъра (има плугин за даунлоуд) може и с отделни приложения. Много ценно приложение е MxTube - сваляш си клиповете от ютюб в мр4 формат.
За музика е перфектен.
Синхронизацията с айтюнс е елементарна, има и допълнителни приложения за качване на файлове.
Батерията е супер по моите критерии - над 10 часа браузене с wi-fi или три пълнометражни филма, за музика не знам колко ще изкара. Зарежда се през ЮСБ, нормално зарядно - отделно се купува.
Задължително калъфче (моето е гумено на Белкин) и лепенка за екрана!
Недостатъци - Safari (браузъра) има проблеми с aspx сайтове, за flash-a споменах.
Като цяло иска 2-3 дни четене след покупката, за да може да се използва пълноценно. Ако ще се ползва само за мр3 плейър не си заслужава парите!

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Пон 03 ное 2008 11:50

Аз имам такъв колега.Доволен съм за сега, интернета е добре, но както каза колегата ти трябва ти рутер(тоест ако си на canary wharf си ползваш безплатен нет)
Не ми харесва, че не мога да си подредя песните както искам аз,(на пример като на Ипод Видео - 5 папки с по 100 песни) при Тъча се подреждат сами.
Клипове може да гледаш само от менюто YouTube, както казаха колегите за вбокс забрави

Последна промяна от AmW на Пон 03 ное 2008 16:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Пон 03 ное 2008 13:21

А защо не си вземеш направо Айфон? Найш къв е кеф :) Филми се гледат превъзходно... Ipod-а ти е една от функциите...много по-добре е направо айфон, отколкото само Ipod, ама ти си знаеш. Музиката е перфектна, филмите както казах - също, интернета е възможно най-добрия, който може да получиш от мобилно устройство (нелаптоп). Супер е, вземи си без да се замисляш!

Потребителски аватар
kamo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kamo » Пон 03 ное 2008 14:30

Off topic: как точно определи, че "интернета е възможно най-добрия, който може да получиш от мобилно устройство (нелаптоп)". Теглиш ли го, мериш ли го?

Потребителски аватар
mk2_Golf83

Мнениеот mk2_Golf83 » Пон 03 ное 2008 15:31

ipod е 169 лири . cowon а това може ли нарпаво да си качвам мп3 и филми без да се хаква и без itunes ? разкажи ми за него повече ? в нета видях че е по евтино но не пише за функциите , има ли интернет ? смисал като нормална мп3-ка ли е само качваш и гледаш и слушаш , лошото че доста дебело май

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Пон 03 ное 2008 15:58

kamo написа:Off topic: как точно определи, че "интернета е възможно най-добрия, който може да получиш от мобилно устройство (нелаптоп)". Теглиш ли го, мериш ли го?

Не си интересен, само да ти кажа ;) Опитай да вникнеш малко в думите ми!

Потребителски аватар
mk2_Golf83

Мнениеот mk2_Golf83 » Пон 03 ное 2008 16:06

skotis написа:А защо не си вземеш направо Айфон? Найш къв е кеф :) Филми се гледат превъзходно... Ipod-а ти е една от функциите...много по-добре е направо айфон, отколкото само Ipod, ама ти си знаеш. Музиката е перфектна, филмите както казах - също, интернета е възможно най-добрия, който може да получиш от мобилно устройство (нелаптоп). Супер е, вземи си без да се замисляш!

iphone на мен ми трябва само за музика и клипове и филми :) за колата примерно , или като пътувам някаде със самолет влак или афтобус , не ми трябва такъв телефон , всички мой приятели имат iphone як е ама за мен са излищни пари :)

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Пон 03 ное 2008 16:08

Изображение

Te това е. :lool

Потребителски аватар
mk2_Golf83

Мнениеот mk2_Golf83 » Пон 03 ное 2008 16:21

cowon p5 http://www.engadget.com/2008/07/23/cowons-5-inch-p5-touchscreen-media-player-brings-the-haptic-hap/ нещо май се влюбих, само парите траа да видя колко струва пише че излиза юли месец ама коя година е хах, иначе изглежда супер зверски яко :) http://www.youtube.com/watch?v=FPrxHnVLcu0 това е cowon q5

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Пон 03 ное 2008 16:23

Е ти по добре си купи един лаптоп ?!

Потребителски аватар
mk2_Golf83

Мнениеот mk2_Golf83 » Пон 03 ное 2008 16:45

купих си , ама не е удобен като джобна джаджа , искам и за колата да го ползвам и навсякаде , лаптопа е само за вкъщи и на почивка като съм , ся ги гледах в един сайт тия cowon струват от 349 лири нагоре зависи модела

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Пон 03 ное 2008 17:30

Е в колата ще можеш ли да ползваш интернет ?

Потребителски аватар
mk2_Golf83

Мнениеот mk2_Golf83 » Пон 03 ное 2008 17:35

не но ще мога да гледам филми и клипове и да слушам музика,интернет като съм в нас или в кафета с нет, не става дума ся за това , искам да разбера кое по добро и т.н. май второто ама не искам да е като айпод с програма да качвам и да тегля и да давам пари и т.н.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”