Здравейте, интересува ме има ли вариант да се инсталира програма (ако има такава) или изобщо начин при който в GSM-а да се записват автоматично всички приети и набрани повиквания и SMS (нещо като voice recorder)
Всичко това ми е нужно, защото имаме проблем с брат ми(май не е тръгнал по добър път) и нашите са луднали и идеята е да му подарят някакъв по-скъп телефон в който някъде да си остават разговорите и sms-те му,дори и той да ги изтрива от Inbox, Outbox i call register-а.Чувал съм, че по-скъпите телефони които използват Симбиан или нещо подобно имат подобни възможности, но хич не съм наясно.Моля ви ако има някой които е запознат да ме просветли какво може да се направи по въпроса.Принципно имам познати, които биха могли да ми кажат, но има вероятност и брат ми да дочуе, а това не трябва да се случва.Не е нужно да може да записва кой знае колко много, защото мисля,че ако има такъв начин за няколко дни ще ни стане ясно какви го върши.
Много ви благодаря предварително!
P.S. Може и на ЛС, аз лично нямам предпочитания!
Въпросче към GSM-разбирачите? Малко подло, но се налага...
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
Мда наистина става, но аз съм го елиминирал от възможностите щот един път си забравих да си оправя датата и станаха едни проблеми
Пък и момчето може да се усъмни или просто да я свери...
menu->insstall-> app. mng->option->settings->online cerrtif.check->OFF става по моите наблюдения само на по старите фирмуеър-и, абе не става на всеки но наистина от записване от оператора ще е възможно най-добрият вариант

menu->insstall-> app. mng->option->settings->online cerrtif.check->OFF става по моите наблюдения само на по старите фирмуеър-и, абе не става на всеки но наистина от записване от оператора ще е възможно най-добрият вариант

- KARMANN
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги много Ви благодаря за бързата реакция.За нас най-добрия вариант е сами да си подразберем за какво става въпрос (въпреки,че май сме наясно)Това с телефона аз го предложих на майка ми и на баща ми. Брат ми си ползва някаква карта, която е в група от фирмата, в която работи баща ми. Не е невъзможно, но се получава деликатна ситуация,трябва баща ми да обяснява на шефа за какво става въпрос и става дълга и широка(ако се наложи и това ще правим)Но най-добре е да купим някакъв GSM-апарат и да му инсталираме програмка,която да записва всеки разговор и СМС.Въпрос на няколко дни е, да го прослушат нашите и да му видят СМС-те. Иначе телефоните ни стоят в хола, и винаги всеки от нас има достъп до който тел си иска.Обаче брат ми трие всичко от неговия, реално трупа сметка.Тел.указател му представлява нещо такова- xkd9 или пък Wase_x и все такива дивотии.Наще му вдигаха скандали и той стана още по-прикрит.Накратко-имаме достъп до тел-а му и искаме да чуем с кой какво говори и какво си пише,за да може най-адекватно да реагираме.Купуваме му нов телефон(скоро има и повод за подарък)той не е много наясно с техниката, ще си слага картинки и мелодии и до тук.В същото време някъде в някоя папка ще му се събират разговорите и СМС -те и за 2 мин ги дърпам на компа и той няма и да разбере и никога няма и да му кажем как сме го хванали-Единственото което искам е да му помогнем и да настане пак спокойствие вкъщи,защото сега обстановката е ужасна-Баща ми изнервен, майка ми е готова да се разреве и за най-малкото-просто Ужас.
Ако имате конкретна идея за модел тел и програмка,моля споделете я, а пък аз ще намеря подходящ човек да ми я инсталира и да ми покаже как работи.
Пак ви благодаря!Момента наистина е труден!
Ако имате конкретна идея за модел тел и програмка,моля споделете я, а пък аз ще намеря подходящ човек да ми я инсталира и да ми покаже как работи.
Пак ви благодаря!Момента наистина е труден!
ами колега аз имам симбиан телефон, може би е най-евтиния на пазара, а ако не е съвсем най-евтиния то е един от първите. струва около 350 до 400 лв според зависи откъде го купиш. има такива програмки много, предполагам има и фрее дори. бях сложил някаква - обикновенно са нещо си рекордер/нормално/. бях сложил такава за мое си удобство, но не знам нещо май не успях да я подкарам. но не се шашкай не е нищо сложно или голямата работа та чак специалист да търсиш. въпроса е как ще я скриеш- помисли за начин да се сложи я в системна папка/невидими са/, я на място където няма кво да търси брат ти, или я преименувай с някакво плашещо име например системНокиа или нещо подобно. тази която аз бях сложил имаше опция автоматично да записва със започването на разговора. но дали се появява икона не мога д ати кажа. със сигурност има такива програми, дори специално за твоята цел разработени, за симбиан има повече програми отколкото за виндовс при комповете:) трябва търсене само
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.clickapps.com/moreinfo.htm?p ... ection=S60
от тук може да я изтеглиш
http://forum.allnokia.ru/viewtopic.php?p=332601#332601
от тук може да я изтеглиш
http://forum.allnokia.ru/viewtopic.php?p=332601#332601
-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
KARMANN : Колега колкото и неловко да е,съмненията ви в семейството е,че се занимава с наркотици или други такива работи ли са
Ще ти дам директно един жокер,така да го нарека,има ли промяна в обличането му,с по-големи хора ли се събера от неговите набори,и той на колко е
Защо не седнете като братя и да си поприказвате,споделете един на друг,опитай се да му помогнеш с приказки,а не да го следиш с телефона,защото ме съмнява да стане това,дано да не се е забъркал с тия наркотици,че няма от търване. Поздрави и успех.

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
има отърване от тези работи,ял съм го този много сериозно когато бях на 18,но от 98 година всичко си е ок
е махнах се 8 год в италия ама тва е друга бира
ако се съмнявате в това драсни едно лично ще ти кажа как да познаеш и как да действате,единственото нещо е че той трябва да е съгласен
насила не става
е махнах се 8 год в италия ама тва е друга бира

ако се съмнявате в това драсни едно лично ще ти кажа как да познаеш и как да действате,единственото нещо е че той трябва да е съгласен

насила не става
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Muncho написа:ако сметката я плаща някой друг, защо просто не поискате една подробна разписка от оператора?
Това с какво ще помогне? Ще извади разписка с кои номера е разговарял и?
Ако съмненията са наркотици по-добре идете в аптеката и му купете широкоспектърен тест. Препикава го и всичко ще излезне на яве.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”