Адаптер за подготовка на телефон?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
borislav7
Автомобил: B6
Двигател: 2.0 TDi

Адаптер за подготовка на телефон?

Мнениеот borislav7 » Пет 14 ное 2008 18:15

Колата която купих е с подготовка за телефон,някой виждал ли е да се продават някъде адаптери,който се поставят между тази подготовка и конкретния вид телефон?Питах в официалния сервиз,но не ми свършиха никаква работа.

sashot
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashot » Съб 15 ное 2008 7:24

Каква е колата, кой е производителя на "подготовката", какъв телефон искаш да ползваш? След като уточниш тези неща надникни в e-bay. Моята кола дойде с оригинално хендсфри за Нокия, а аз ползвам Сименс. След определени перипетии успях да се сдобия с модул за Сименс и успешно ползвам тази и екстра.

Потребителски аватар
borislav7
Автомобил: B6
Двигател: 2.0 TDi

Мнениеот borislav7 » Съб 15 ное 2008 8:58

Колата е Пасат B6,модел 2006,телефона е SonyErricson-W800.Не знам кой е производителят на тези адаптери, на твоя кой е?

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Съб 15 ное 2008 9:04

това е много тегав въпрос, защото моделите телефони, които фирмите за подобни подготовки предлагат са много малко.

Аз имам за Nokia 6320i в колата и имам един апарат за колата с клонирана карта, но би било значително по-лесно, ако си намеря адаптер за HTC примерно .. Фирмата е Votex при мен - ако може да помогне на някого.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”