Проблем с РС-неиска да зареди
- ceckoto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с РС-неиска да зареди
Колеги проблемат е следния по някои път къто включа рс и запчва да зарежда, стига до там дето уиндоуса зарежда и забива. Рестартирам го няколко пати и не става нищо все до там стига и забива. Трябва да го изгася от копчето и да го извада от контакта и така да постои извесни време и после си трагва но след няколко дни ми прави същата мизерия.
Разбиращите ако може да дадат някакав съвет какво да правя
Разбиращите ако може да дадат някакав съвет какво да правя
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с РС-неиска да зареди
Аз не разбирам почти нищо от компютри,но бих го преинсталирал,като преди това,ако ми трябва нещо от диска бих запалил компота със miniPE-XT(това е част от едно LiveCD,супер лесно за употреба,казва се Diamond BootCD) и каквото важно има бих го преместил на други дялове.
- ceckoto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преинсталирал сам го дори по два пати за една вечер и след извесно време си става същото.
Забрави да спомена че като го извада от контакта и послего вклщча по някоипът се вклщчва сам
Забрави да спомена че като го извада от контакта и послего вклщча по някоипът се вклщчва сам
- ostavime
- Автомобил: Мазда
- Двигател:
За мен RAMта е проблем.
Ако имаш възможност смени паметта (вземи от приятел или нещо такова) и опитай.
Успех.
Ако имаш възможност смени паметта (вземи от приятел или нещо такова) и опитай.
Успех.
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Проблем няма. Това е гаден бъг вероятно с USB-тата. В старата работа го правеще същото - дава boot error, още 1 рестарт от копчето и пали нормално. Даваше го тоя еррор когато си поиска. Не е проблема в това да стои изключен от контакта. Опитай да го рестартираш от копчето, с Ctrl-Alt-Del, виж кога работи и си карай така.
Опитай от Биос-а да му цъкнеш да зарежда само от харда и да не търси дискети, дискове и usb устройства.
Опитай от Биос-а да му цъкнеш да зарежда само от харда и да не търси дискети, дискове и usb устройства.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Айде да ни покажеш систем логовете ако не знаеш как моля : How to View Event Logs
To open Event Viewer, follow these steps:
1. Click Start, and then click Control Panel. Click Performance and Maintenance, then click Administrative Tools, and then double-click Computer Management. Or, open the MMC containing the Event Viewer snap-in.
2. In the console tree, click Event Viewer.
Гледаш датата и часа в който ти е крашнал гледаш грешката и я пишеш в гугъл.
1. Click Start, and then click Control Panel. Click Performance and Maintenance, then click Administrative Tools, and then double-click Computer Management. Or, open the MMC containing the Event Viewer snap-in.
- ceckoto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
theultimate написа:Проблем няма. Това е гаден бъг вероятно с USB-тата. В старата работа го правеще същото - дава boot error, още 1 рестарт от копчето и пали нормално. Даваше го тоя еррор когато си поиска. Не е проблема в това да стои изключен от контакта. Опитай да го рестартираш от копчето, с Ctrl-Alt-Del, виж кога работи и си карай така.
Колега аз го рестартирам по няколко пъти и пак не иска да тръгне,от биоса му давам да зарежда само харда и пак нестав. Като ми направи тая мизерия трябва да му извада щепсела от контакта, да постои така извесно време включвам го в контакта,после от копчето и тръга
- ceckoto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
amikus написа:Айде да ни покажеш систем логовете ако не знаеш как моля : How to View Event Logs
Колега несъм толко на вътре с нещата
А и рс е на приятелката ми утре мога да ви покажа каквото мога
-
- Автомобил:
- Двигател:
залагам на захранване или подути кондензатори
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
restless написа:залагам на захранване или подути кондензатори
Или биоса забравя настройките като стои изключен. Пробвай с нова батерия за дъното.
- Golfer_pz
- Автомобил:
- Двигател:
Аз сега уча за компютри и съм почти 90% сигорен че проблема му е уиндоуса
Колега пробвай с друга версия на Ундоус(най-добре с SP2 пакет но ако си с него свали друг-по възможност последния ъпдейт за 2008 год., докато премахнат бъговете по СП3 пакетите) 

- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Много подобен проблем имаше приятел, чийто компютър се рестартираше всеки 4 от 5 пъти. Проблемът се оказа от видеокартата.
Според мен проблемът не е софтуерен. За хардуерът - колегите са посочили част от възможните причини...
Според мен проблемът не е софтуерен. За хардуерът - колегите са посочили част от възможните причини...
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Може и хард да бъде примерно за да се добие по-ясна представа трябва повече инфо каква е конфигурацията на колко време е машината какъв софтуер се ползва на мене ми се е рестартирал заради сата драйвери само под xp x 64 а под чисто xp не затова искам да видим систем логовете там си пише каква е грешката.Ако щете даже и от прегряване може да крашва колегата да каже дали го е чистил или вътре има пух за една възглавница да се натъпче.Дотук може само да се гадае.
-
- Автомобил:
- Двигател:
К.Одаджийски написа:Или биоса забравя настройките като стои изключен. Пробвай с нова батерия за дъното.
Мислиш ли, че колегата пипа в БИОСа? И, ако не пипа, то значи настройките са еднакви - с или без батерия. И тогава какво общо има БИОСа?
Golfer_pz написа:Аз сега уча за компютри и съм почти 90% сигорен че проблема му е уиндоуса![]()
Ей така се прави диагностика с кристална топка. Необходимо условие е да учиш "за компютри".
Последна промяна от myrshavija на Съб 24 яну 2009 11:14, променено общо 1 път.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Аз съм за напълнени радиатори с боклуци... Я на видеокартата, я на процесора.. Ако беше RAM паметта нямаше да запали...
А колко глупости се изписаха в тая тема не е истина...
А колко глупости се изписаха в тая тема не е истина...
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”