Нещо на последък съм се запалил по I Phone Apple моделът от 2008г. Искам мнение за функционалността му. Човекът от който ще си го вземам ги внася от Америка и са без гаранция. Това че са от Америка проблем ли е при кирилизиране и т.н. Знам че примерно с плеърите за кола от Америка тук има проблем с радиото и други подобни.
Как седи въпроса с допълнителния софт?
I Phone Apple мнение?
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
http://iphone-bulgaria.com/forum/
плеърите за кола са с нормален жак за слушалки доколкото знам. Нали се води и ipod тва добиче.
плеърите за кола са с нормален жак за слушалки доколкото знам. Нали се води и ipod тва добиче.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
versace написа:Dr.Watson написа:Все пак телефон ли ти трябва, лаптоп или играчка?
И трите ми трябват.
Имам си телефон за говорене - Е51 и 6500 (заради габаритите).
Ами това не е (удобно за) телефон, защото е твърде широко за държане - както всички подобни PDA. Който твърди, че няма проблем и се свиква го говори само докато се върне към нормален апарат и въздъхне с облекчение. Лаптоп също не е - с такова екранче. Остава за играчка, но доста скъпа.
докат имат винбоуз HTC-тата няма как да са препоръчителни. А тези дет разпраат, че ифона е играчка или квот там беше... че е широк... просто не са го оценили. А вярвай ми, има много за оценяване. Съвършен телефон няма, но този е най-близко до тази идея. Абсолютно всичко друго подобно на пазара са кофти имитации. Всички. Познавам се лично с почти цялата върхушка на нокиа във хед офиса във финландия... и признават качествата на ифон-а и се стараят да направят нещо подобно. 2 от продуктите им вече са налице... Аве няма смисъл никой да се убеждава. Тез които сме юзъри, колкото и да ни е гадно с ифон-а, ще търпиме
Аз година и половина търпя вече...

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”