Проблема е следния:
Имам стар скайп, помна си ника, но не и паролата

Трябва да измъкна от стария скайп, едно скайп име

Възможно ли е да има такава програма ?
Благодаря предварително

hooligans написа:не мисля че има такава програма
пробва ли с забравена парола ? или и е-маила не го знаеш ?
petko5 написа:hooligans написа:не мисля че има такава програма
пробва ли с забравена парола ? или и е-маила не го знаеш ?
и е-маила не знам
morfei1 написа:Колега във C:\Documents and Settings\user account name\Application Data\Skype\Skype account name папката, която е скрита по подразбиране, се намира цялата информация. Намери начин да отвориш файловете, примерно с notepad.
Няма гаранция, че ще стане, но си струва опита, отвориш ли data базата си готов.
Vizor написа:По-добре послушай мен.. няма начин! успех
DJ_TOLYO написа:Ако от компа от който пишеш си влизал някога с този скайп и от тогава не е преинсталиран има начин да може да му се намери паролата, скайп прави папка с информация в регистстрите. Има програми, които могат да търсят там. А щом става въпрос само да намериш списъка с потребителите си има и друг по-лек начин, но номера е пак да си влизал от този комп и диск C да не е пипан от тогава, т.е. ако евентуално е преинсталиран уина на компа няма шанс.
Vanu написа:DJ_TOLYO написа:Ако от компа от който пишеш си влизал някога с този скайп и от тогава не е преинсталиран има начин да може да му се намери паролата, скайп прави папка с информация в регистстрите. Има програми, които могат да търсят там. А щом става въпрос само да намериш списъка с потребителите си има и друг по-лек начин, но номера е пак да си влизал от този комп и диск C да не е пипан от тогава, т.е. ако евентуално е преинсталиран уина на компа няма шанс.
това са глупости, явно не си запознат с принципа на работа на Skype и политиката им за забравените пароли.
По темата - няма начин да си намериш паролата, ако нямаш даден мейл, като си правил акаунта.
morfei1 написа:Колега във C:\Documents and Settings\user account name\Application Data\Skype\Skype account name папката, която е скрита по подразбиране, се намира цялата информация. Намери начин да отвориш файловете, примерно с notepad.
Няма гаранция, че ще стане, но си струва опита, отвориш ли data базата си готов.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта