Търся магазин на BEKO (Турция), а по конкретно фризери ракли с прозрачни капаци.
В нета имат сайт, но няма за българския пазар. Иначе се намират реклами за продажба на тази марка през други магазини, но няма конкретно такива фризери. Искам да се свържа директно с Веко, фирмен магазин или поне офис. Ако някой знае къде има други такива фризери (но не Liebherr, или друга скъпарска марка) също ще ми помогне. Благодаря на отзовалите се.
Фризери BEKO, къде?
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Фризери BEKO, къде?
Пак ли бизнес на гърба на форума?
- Lachko
- Автомобил:
- Двигател:
Колега по принцип Технополис е вносител на Beko.
Работил съм почти 2 години в сферата на бяла и черна техника и са ми минали хиляди хладилници през ръцете та го знам от опит.Ходех и взимах стоката на Beko от складовете на Технополис.Най-добре питай в някои техен магазин,обаче искай да говориш с управителя,защото не вярвам някой от продавачите да ти каже нещо затова.
Работил съм почти 2 години в сферата на бяла и черна техника и са ми минали хиляди хладилници през ръцете та го знам от опит.Ходех и взимах стоката на Beko от складовете на Технополис.Най-добре питай в някои техен магазин,обаче искай да говориш с управителя,защото не вярвам някой от продавачите да ти каже нещо затова.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Той управителя се подвизава във форума... 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”