tom tom & 6600
- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
tom tom & 6600
дайте малко помощ по въпроса как да накарам двете неща да сработят и след това да си намеря и карти на софия и българия?
- aleksnlnl
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop написа:Източна Европа, включва България, за София работи за центъра що годе. Малко е старичка, но е единственото, което съм намерил за Том Том...
и аз я имам за източна европа пътувах с нея от холандия забългария и до австрия си работеше перфектно, но в унгария сърбия и българия незнаеше каде се намира в софия несам я пробвал само около врасното.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Имам по-добро Route66 за Н70 и 6630 с карта на източна европа страшно е и говори картата на София е много добра ако искаш на лични да ти дам линк да пробваш.Незнам само дали ще запали на 6600 ама опитай а и също ще ти трябва файлов мениджър FE explorer примерно щото е кракната програмата.
Последна промяна от amikus на Сря 28 май 2008 10:11, променено общо 1 път.
- aleksnlnl
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ре
amikus написа:Имам по-добро Route66 за Н70 и 6630 с карта на източна европа страшно е и говори картата на София е много добра ако искаш на лични да ти дам линк да пробваш.
дай тука линка бре колега и ние да си е изтеглиме и става ли за н95 8гб
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Става за Symbian 8.0 8.1 за N95 нема шанс.Не е гот линкове за пиратски софтуер да се дават така.
- aleksnlnl
- Автомобил:
- Двигател:
amikus написа:Става за Symbian 8.0 8.1 за N95 нема шанс.Не е гот линкове за пиратски софтуер да се дават така.
ок ако може да ми го пуснеш на л.с и само за софия ли има карта или за цяла българия

amikus написа:Става за Symbian 8.0 8.1 за N95 нема шанс.Не е гот линкове за пиратски софтуер да се дават така.
Що да нема шанс бе колега

ТомТом на 6600 работи (Том Том 5), но за работеща карта за БГ можеш да забравиш - върху НДК още минава пътче, магистралите липсват и т.н. - прави сметка от кога е картата...

Route 66 работи съвсем добре в София - за провинцията я няма и нея никаква.
P.s. 6600 е железен телефон, от около 4г. го имам и до ден днешен го ползвам като втори апарат. Колко е падал, колко е мачкан - желязо!!

vasstop написа:
Източна Европа, включва България, за София работи за центъра що годе. Малко е старичка, но е единственото, което съм намерил за Том Том...
не е проблема в теб - друго просто няма! Това е единствената до момента карта за ТомТом, която включва България. Има по-нова за източна европа, но тя включва само източните и северо-източните държави, без балканите.
- aleksnlnl
- Автомобил:
- Двигател:
theone написа:amikus написа:Става за Symbian 8.0 8.1 за N95 нема шанс.Не е гот линкове за пиратски софтуер да се дават така.
Що да нема шанс бе колега![]()
ТомТом на 6600 работи (Том Том 5), но за работеща карта за БГ можеш да забравиш - върху НДК още минава пътче, магистралите липсват и т.н. - прави сметка от кога е картата...)
Route 66 работи съвсем добре в София - за провинцията я няма и нея никаква.
P.s. 6600 е железен телефон, от около 4г. го имам и до ден днешен го ползвам като втори апарат. Колко е падал, колко е мачкан - желязо!!
vasstop написа:
Източна Европа, включва България, за София работи за центъра що годе. Малко е старичка, но е единственото, което съм намерил за Том Том...
не е проблема в теб - друго просто няма! Това е единствената до момента карта за ТомТом, която включва България. Има по-нова за източна европа, но тя включва само източните и северо-източните държави, без балканите.
колега кажи от каде да си драпна роуте 66 с карта на софия може и на л.с
google
http://www.all4smartphone.com/forum/vie ... hp?t=19504
http://www.mininova.org/tor/607681
и т.н. и т.н. и т.н. и т.н.
Само имаш ли си достатъчно голяма MMC на 6600та?

http://www.all4smartphone.com/forum/vie ... hp?t=19504
http://www.mininova.org/tor/607681
и т.н. и т.н. и т.н. и т.н.
Само имаш ли си достатъчно голяма MMC на 6600та?
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”