http://www.tuning-mania.net/index.php/c ... ct_id,381/
здравейте колеги .някой ползва ли този модел радар детектор ? ефективен ли е в момента за българските радари които използват в момента нашите мили полицаи ? питам защото гледам не е скъп а ако върши същата работа като една кобра 9939 която открих на цена 200 лева по добре 50 отколкото 200.ако някой го ползва да сподели впечатления от него и работата му като цяло . благодаря
питане за радар детектор
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: питане за радар детектор
върши , но само за куки с радари , а не засича камери ...
по добре си земи кобра за 100-тина лева
по добре си земи кобра за 100-тина лева
колега даи още 5о кинта и си вземи една кобра тоя съм го ползвал(пробвал) тои е руски и не върши работа

- hooligans
MYCYPATA написа:колега даи още 5о кинта и си вземи една кобра тоя съм го ползвал(пробвал) тои е руски и не върши работа![]()
върши работа , вече 4-та година съм с него , НО само за радари
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
еми мен за радари ми трябва колеги . преди месец ме изпращяха 2-пъти за една седмица . все с по 20-30 над ограничението . единия път минах с фиш 20 лева - извънградско, но втория път акт 100 лева и 3 точки - бях в града . в бургас няма камери така че ми трябва за радари само . а извънградско пак за радари т.к. и там няма камери общо взето . чел съм доста теми за радар детектори и всеки различно казва . сега реших да си взимам и затова разпитвам
не ми пречи да дам 200 лева , просто не искам да ми пищи на всеки 100 метра от разните там различни сигнали и да има 19 фалшиви от 20 сигнала ,защото по тази логика ако седя все нащрек по добре да си карам като баба с 40-50 ,а това ограничение в града на доста места е супер безмислено. мисълта ми е искам някакъв радар детектор който като изпищи за радар наистина да има радар . препорачайте ми нещо което ще ми свърши тази работа . за тези японските със соларния панел - махамура ли какви бяха има ли някой отзиви.мерси

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Peteff написа: ако седя все нащрек по добре да си карам като баба с 40-50
Петеф, никаква информация нямам за радар-детектори (не ползвам такива), но съвет от мен: По добре стой нащрек. По логиката, дето си я изказал по-горе.
Тия 40-50 не сме ги измислили аз, ти или баба ми

Перфектен е радара хваща отдалече и досега с него нямам пропуск, интересно ми е тези които казват че "не върши работа" на базата на какви наблюдения го казват, сигурно сте минали покрай някои които стрелят избирателно или с изключен радар. Не хваща трафик камерите в София но патрулките с камера ги засича защото те са със същите радари. С две думи за Бургас е идеален, кобрата нисък клас са излишни пари на вятъра и много хора не искат да си го признаят от яд.
- StefanDragnev
- Автомобил:
- Двигател:
Peteff написа:еми мен за радари ми трябва колеги . преди месец ме изпращяха 2-пъти за една седмица . все с по 20-30 над ограничението . единия път минах с фиш 20 лева - извънградско, но втория път акт 100 лева и 3 точки - бях в града . в бургас няма камери така че ми трябва за радари само . а извънградско пак за радари т.к. и там няма камери общо взето . чел съм доста теми за радар детектори и всеки различно казва . сега реших да си взимам и затова разпитвамне ми пречи да дам 200 лева , просто не искам да ми пищи на всеки 100 метра от разните там различни сигнали и да има 19 фалшиви от 20 сигнала ,защото по тази логика ако седя все нащрек по добре да си карам като баба с 40-50 ,а това ограничение в града на доста места е супер безмислено. мисълта ми е искам някакъв радар детектор който като изпищи за радар наистина да има радар . препорачайте ми нещо което ще ми свърши тази работа . за тези японските със соларния панел - махамура ли какви бяха има ли някой отзиви.мерси
Какъвто и радар да е ще ти пищи и от други сигнали ..
Камери има ... има две астри обикалят из града - астрите са бели без нищо по тях. Имат радар и камера.
Мисля, че има и два ситроена /ванчета/ и те са по съшия начим.
Едната астра е с номер 7368

Тези, които снимат извънграда са нагласени да снимат, когато си привишил с над 30км/ч .
Абе карайте по-внимателно ... хем полицията по-малко работа да има , хем ние да сме си спокойни ...
- ///HAMANN///
- Автомобил:
- Двигател: AFN
Аз съм със същия и върши страхотна работа
Само колега може да го вземеш от Емкомплект 33 там е 39лв
Даже съм го виждал и по магазинчета за под 40лв
Съгласен съм с колегите , че парите за кобра са излишни

Съгласен съм с колегите , че парите за кобра са излишни

- hooligans
да прав си колега за 200-те лева , но мойта кобра е 100 лева (на джипа) и лови и камери , което е идеален вариант , дори и един път годишно да пътуваш към град с камери..
друг е въпроса , че на тези които ти си харесал срока на годност им беше кратък , а кобрата няма ...
за махмурлука нямам никакви отзиви , досега не съм ползвал такава марка , макар че доста често го имам
ПП:радар-детектор който не пищи през 1 км не е никакъв радар детектор...
с времето на експлоатация ще свикнеш на пищенето и ще знаеш кога си засекъл такси или кукерски радар
айде със здраве
друг е въпроса , че на тези които ти си харесал срока на годност им беше кратък , а кобрата няма ...
за махмурлука нямам никакви отзиви , досега не съм ползвал такава марка , макар че доста често го имам

ПП:радар-детектор който не пищи през 1 км не е никакъв радар детектор...
с времето на експлоатация ще свикнеш на пищенето и ще знаеш кога си засекъл такси или кукерски радар
айде със здраве
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”