Въпрос за Nokia N-78.

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
MiroslavStanchev
Автомобил:
Двигател: AHF 2000

Въпрос за Nokia N-78.

Мнениеот MiroslavStanchev » Пон 01 юни 2009 16:53

Здравехте колеги,бихтели ми казали мнение за Нокия Н-78,плюсове минуси и реалната цена на апарата свободен без абонаменти към GSM-операторите,струва ли си инвестицията в такъв телефон,също така дефекти, други... както съм писал по-доре ,плюсове и минуси,ще съм ви много благодарен :) :beer

Изображение

vera_87
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос за Nokia N-78.

Мнениеот vera_87 » Пон 01 юни 2009 17:07

Колега телефончето не е лошо + ве много - си два камерата е 3,2мп и малко по трудно му се качва навигацията ,а за тази цена може и 5мп. Цена http://handybg.com/NOKIA-N78-id1272.html с две години гаранция. / 599 / лв.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Пон 01 юни 2009 18:33

Може и оттук,цените не са М-телски

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/v ... 3&sub=shop

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Пон 01 юни 2009 18:45

Колега ще останеш доволен от телефона, аз съм с негов "предшественик" Н73, този има малко по различен дизайн, по нова и бърза операционна система и Wi-Fi. Това е един телефон които задоволява напълно според мен днешните потребности на един човек, на мен на Н73-ката само безжичния интернет ми липсва, а този го има от към звук и камера е супер, а и цената е добра в mobilebulgaria. Моя преди години съм го вземал от там. А ако си по-голям маниак на телефоните и го използваш по-често за снимки бих ти препоръчал Н82.
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1450

5мпх, което не е чак толкова важно, но светкавицата му е "ксенонова" и снима наистина добре и през ноща.

п.п. Много си зависи за какво използваш телефона, аз преди много се бях зарибил по симбиана и наистина има големи възможности, дисплея не е чак толкова малък доста често като е трябвало да чакам някъде без работа, дори и в колата си пускам филмчета (.avi) има програми за каквото се сетиш.. вече не бих дал една торба пари за телефон, но няма да съжаляваш симбиана що годе държат цени бъди сигурен, че след 3 години няма да го продадеш за 50 лева.

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Пон 01 юни 2009 20:20

И аз съм с Н73 много съм доволен, наистина липсва ви-фи иначе всичко друго за което се сетиш го може.Колега виж в гугъл мненията за Н78, аз ей сега потърсих, но са доста и повечето са сравнения, прочети ги особенно от смартфоун форумите там хората са писали и за проблеми и за добрите черти. Инвестицията бих казал че си струва, защото от тук нататук цената му ще пада бавно, ако пада изобщо(мойто Н73 оня ден го гледах 450 лева ново в германос :lol: на тея хора не им се продава май май)

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Пон 01 юни 2009 21:32

Много як телефон. Купих такъв миналия месец от 2be за 299 лв с абонамент на най-ниската месечна такса (икономична или далавера или тънка тарифа...абе някакво такова название :gruebel ).
Има GPS, прави невероятни снимки (оптика Carl Zeiss) дори и през нощта, видеото го тествахме в движение и става доста добра картина с хубав звук, хваща wireless навсякъде, звука е добър...абе има си функции да се заринеш и работят mhihi
Само че много малко му държи батерията :roll: (поне в сравнение с миналите модели на NOKIA) - около 2-3 дена докато тотално се изключи... :? (пак е подложен на тормоз като нова играчка, но не чак като да държи 2 дена чисто нова батерия...:?)
И друг проблем - копченцата са му много малки, ако са ти по-дебели пръстите ще ги натискаш по няколко едновременно, особено като бързаш...
Това са наблюдения от първия месец, ако има някакви по-генерални проблеми обикновено си проличава след 3-4 месеца :D[list=][/list]

MiroslavStanchev
Автомобил:

Мнениеот MiroslavStanchev » Пон 01 юни 2009 21:41

Благодаря много за мненията,ще обиколя утре магазините в Разграда да видя как му е цената тук :) Ще се радвам да чуя още мнения от собственици на тая нокия.Четох във форма на http://www.all4smartphone,но явно не октривам точно,а все за навигациите :) минусите нещо се губят... :)

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 01 юни 2009 21:53

ха,те минусите ще излезнат като мине фрии ползването на нокиа мапс и като почнеш да слагаш програмки mhihi

За толкова много пари,мини на 5800 mhihi

MiroslavStanchev
Автомобил:

Мнениеот MiroslavStanchev » Вто 02 юни 2009 5:57

Гледах го и него но,разликата от N78 и 5800 е около 170 лева, на изплащане ще излезе доста скъпичко.Чудя се много и накрая незная какво ще реша,гледах клипове в youtube и на двата.Размисли и страсти.... :041:

Потребителски аватар
FaTDoG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот FaTDoG » Вто 02 юни 2009 8:50

Само малко уточнение, че разликата между 3.2 и 5 мегапиксела е нищожна, ако говорим за фотоапарати. Изпробвал съм всички телефони на Нокиа и повярвайте разлика почти няма. Телефончето е много яко, има доста фукнции дето излезнаха първо при него. Само да попаднеш на пратка, щото има партида, на които микрофоните им изгарят за отрицателно време.

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Вто 02 юни 2009 10:46

така малко уточнение, смартфоните консумират повече ток вие искате да сте по 1 седмица он-лайн през тва време да слушате музика или да гледате филм на тела...еми не става.другото нещо снимките с телефон са случайни(в повечето случаи хората се чудят що са дали толкоз пари после, ама е късно), по-добре си вземете по-евтин телефон, спестете 200 лева и с тях си взетете апарат...телефоните са далеч дори от евтиния клас апарати

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Вто 02 юни 2009 10:52

Teлефонът е ураган, копчетата са отвратителни! Наистина са гадни!

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Сря 03 юни 2009 11:37

Телефона е хубав,доста го човърках преди да си взема Н 82,видеото е 15 к/секунда за разлика от Н82 ( 30 к/сек) ,сравнени двете камери има разлика ,няма капаче на обектива,процесора е ARM 11 369 MHz ,а на н82 ARM 11 Dual 332 MHz . :wink: .Това мога да ти кажа,аа и още нещо има фм трансмитер,н82 няма.

Потребителски аватар
Luper
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Luper » Сря 03 юни 2009 11:53

клавиатурата му е много неудобна, особено ако преди тва си работил с друг смартфон

нокиа почнаха да ги слагат тия копчетата, където си поискат егати

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Пет 05 юни 2009 8:58

ще се измъчиш с тия бутони!!!нокиа маниак съм и ти го гарантирам а и липсата на wifi...замисли се преди да наринеш кинтите!!!

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”