Проблем с PS2 емулатор

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
m2595
Автомобил: Mercedes W124 250D
Двигател: OM602

Проблем с PS2 емулатор

Мнениеот m2595 » Съб 18 юли 2009 0:31

Колеги, изтеглил съм си Gran Turismo 3 и още няколко други игрички оригинално за PS2 от Замунда-та и съответно емулатор за PS2 (PCSX2 е емулатора), за да мога да ги играя на компа, но не мога да подкарам игриците на ему-то. Най-добрия ми "резултат" е да видя логото на играта и след това или забива или ме връща на Desktop-а. :x Ако някой се е занимавал с въпросната програма и знае как евентуално да реша проблема или пък може да препоръча друг емулатор моля да помогне. Благодарско! :beer

П.П: Игрите са под формата на ISO файлове, ако това е от значение.

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Re: Проблем с PS2 емулатор

Мнениеот groznika » Съб 18 юли 2009 1:55

Хората са измислили конзолите и са написали специално игри за тях.
Рационалните опции са:
1. Купуваш си конзола и си играеш.
2. Не се занимаваш с детинщини, а си намираш пълноценно и креативно занимание за възрастта ти.

Във всички случаи работата с подобни емулатори е несериозно нещо.
До колкото аз съм запознат подобни програмки са яко бъгави и винаги има ядове с тях. На твое място въобще не бих си губил времето с тях. Да не говорим, че на пръсти се броят игрите за PS които си струват и още не са излезли за PC.

Потребителски аватар
kickd0wn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kickd0wn » Пон 20 юли 2009 13:31

Пълен емулатор за ПС2 няма. Само ПС1, ако ти се играе гран туризмо 2 примерно.

От друга страна ПС2 вече е обидно евтина конзола и за около 200лв. се взима пълен комплект с чип и джойстици.

Относно това, че добрите игри за ПС2 са малко и повечето ги има за ПЦ, това е пълна заблуда. За конзоли има ужасно много, супер добри и ексклузивни заглавия, които никога няма да се портнат за ПЦ. Сравнението между игрите за компютър и конзоли е като карането на колело и мотор. :D

Потребителски аватар
m2595
Автомобил: Mercedes W124 250D
Двигател: OM602

Мнениеот m2595 » Пон 20 юли 2009 14:11

Имам вече ему за ПС1. Даже имам GT2 и играя отвреме-навреме :P . А това, че няма пълен емулатор за ПС2 го разбрах и аз впоследстие, докато рових из нет-а за инфо как да подкарам моето ему-. Както и да е, вече го изтрих. Благодаря ви все пак за мненията. :) :lock:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”