П.С. постоянно ми излизат разни съобщения отдолу в дясно до часовника ма кът съм зле с англейския и това немое се опраааа

К.Одаджийски написа:Мите да не си напълнил диск С с тия компресии нещо. Виж в пропъртис колко заето/свободно място имаш на него.
fifcho написа:Мите виж и торентите, ако ги сваляш на C: ги премести на D: че Биткомета по дефолт май на C: ги сваляше.
quattro^^ написа:пускаш клийн ъп-а, чистиш времнни файлове, кеш и тем подобни, ако искаш моиш и да компресираш ако го ползваш от много време ще освободи иначе не дей го прави.след това даваш more options->system restore и даваш клийн(от там според мен най-много ще освободиш)накрая моиш да пуснеш и дефрагментация ама там малко ментация при нея.добре да си сложиш advanced system care много добра програма, която значително подобрява призводителността
rosen79 написа:Мите,има една програма Ccliner,изтеглия или ако искаш мога да тия пратя по скайпа.Върши идеална работа.Почиства ти диска от всичко излишно и старо,както и поправя проблеми в регистрите.
rosen79 написа:Мите,има една програма Ccliner,изтеглия или ако искаш мога да тия пратя по скайпа.Върши идеална работа.Почиства ти диска от всичко излишно и старо,както и поправя проблеми в регистрите.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта