DriverScanner-питане
- m2595
- Автомобил: Mercedes W124 250D
- Двигател: OM602
DriverScanner-питане
Намерих въпросната програма в нет-а. Сканирала компа за неактуални драйвъри и ги обновявала. Да си я изтеглям ли и възможно ли е да ми навреди на компа?
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Re: DriverScanner-питане
От реклама на Adidas: Impossible is nothing.
Възможно е да работи, възможно и да не работи. Опитът ми до момента е показал само 1: най-добре драйвери от сайта на производителя. За съжаление дори и това не е винаги сигурен подход.
Ако изпитваш затруднения в търсенето по сайтове на производители на компоненти (видео, дъна), а ти е спешно да обновиш драйверите - пробвай. Предполагам, че най-лошото, което може да се случи, е да ти махне някой от драйверите в момента... Съвет: направи си Restore Point в Windows и пробвай след това.
Поздрави
П.П.: И да кажеш дали работи после...

Възможно е да работи, възможно и да не работи. Опитът ми до момента е показал само 1: най-добре драйвери от сайта на производителя. За съжаление дори и това не е винаги сигурен подход.

Ако изпитваш затруднения в търсенето по сайтове на производители на компоненти (видео, дъна), а ти е спешно да обновиш драйверите - пробвай. Предполагам, че най-лошото, което може да се случи, е да ти махне някой от драйверите в момента... Съвет: направи си Restore Point в Windows и пробвай след това.

Поздрави

П.П.: И да кажеш дали работи после...

- m2595
Благодаря, ще пробвам и ще пиша. 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
След инсталация и работа с програмата бих пуснал един лешперски да сканира за гадове 

- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
http://www.liutilities.com/products/driverscanner/
за тая програмка ли иде реч? пробвах я преди време, сканира, казва, че нам си кои драйвери са стари и алабаланица, требвало да се обновят, и като й кажеш да ги обнови, ти иска да снасяш нам си колко $, ако не снесеш, не ги обновява. Мен ако питаш не пробрай, няма смисъл. Намери си драйверито от оригиналните дискове, или от сайта на производителите, или в замундата имаше едно ДВД - двайвер пак нам си кво ....
за тая програмка ли иде реч? пробвах я преди време, сканира, казва, че нам си кои драйвери са стари и алабаланица, требвало да се обновят, и като й кажеш да ги обнови, ти иска да снасяш нам си колко $, ако не снесеш, не ги обновява. Мен ако питаш не пробрай, няма смисъл. Намери си драйверито от оригиналните дискове, или от сайта на производителите, или в замундата имаше едно ДВД - двайвер пак нам си кво ....
- m2595
Да, за същото иде реч. Инсталирах я все пак и ми показа, че драйвърите са наред. Обаче пък стана странна работа-намерих си по-нов драйвър за видеокартата(nVidia GeForce FX5500) и въпреки че оригиналния не беше outdate според програмката го качих. Сега игрите ми зареждат по-бързо, няма гадно насичане вече и като цяло работата на компа се подобри. 

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хммм.
Че Дивайс-манагера не показва ли когато има конфликт с някое хард устройсво ?
Чак да рови из целия комп и да търси неактуални дайвери че колко устройства има на един комп?
Че Дивайс-манагера не показва ли когато има конфликт с някое хард устройсво ?
Чак да рови из целия комп и да търси неактуални дайвери че колко устройства има на един комп?
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Оле такива програми бол и все са един дол дренки.
Веднъж ми донесоха един лаптоп да го даунгрейдна към xp от виста и го форматирахме преди да погледнеме какви драйвери има... мда проверих в сайта на производителя за този лаптоп - оказа се, че не подържа драйвери за xp и му насадих от други модели единственото което не успяхме да подкараме беше камерата - но на човека му беше достатъчно че тръгна без проблемно. И в тази връзка казвам, че и с въпросната програма и още няколко други подобни(dr. driver мисля, че беше едната) се пробвах все $ искат да не говориме, че ми показа това което вече знаех и го пишеше в дивайс мениджъра .
Като смяташ, че ти е стар драйвера влезни в сайта на производителя виж коя версия драйвери са пуснали последно виж коя версия са твойте от дивайс мениджъра и ако предцениш - тегли новите.
Този скенер е боза!
Предполагам, че бира търсиш

Веднъж ми донесоха един лаптоп да го даунгрейдна към xp от виста и го форматирахме преди да погледнеме какви драйвери има... мда проверих в сайта на производителя за този лаптоп - оказа се, че не подържа драйвери за xp и му насадих от други модели единственото което не успяхме да подкараме беше камерата - но на човека му беше достатъчно че тръгна без проблемно. И в тази връзка казвам, че и с въпросната програма и още няколко други подобни(dr. driver мисля, че беше едната) се пробвах все $ искат да не говориме, че ми показа това което вече знаех и го пишеше в дивайс мениджъра .
Като смяташ, че ти е стар драйвера влезни в сайта на производителя виж коя версия драйвери са пуснали последно виж коя версия са твойте от дивайс мениджъра и ако предцениш - тегли новите.
Този скенер е боза!
Предполагам, че бира търсиш

- m2595

П.П: Не ми се подигравайте, че искам да играя Most Wanted

- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Правиш както каката от играта ти казва "Като ти се кара като на изрод - карай във виртуалния а не в реалния свят като изрод". по- добре от колкото да всяваш паника из хората за което евалата 
Не мога да помогна съжалявам
.
Пробвай с друга версия, друг крак, ръка
.

Не мога да помогна съжалявам

Пробвай с друга версия, друг крак, ръка

- m2595
Най-накрая ми се изпълни желанието-подкарах НФС-то!
Намерих едно крак-че от замундичката и играта тръгна.
Както и да е, искам да благодаря на всички колеги, които ми помогнаха по темата!
Модераторите могат да заключват вече.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”