Когато стартирам, часовника е на 0:40. Не може да се свери???!!! Или поне аз не мога. Минат 40-ина минути, нета спира и трябва да се рестартира за да тръгне. От време на време спира звука. Или инсталирм на ново драйвъра, или рестарт и тръгва. Дразнещо е.
Компа е IBM,ACPI Uniprocessor PC, Intel Celeron, 1700 MHz (17 x 100).
Как да го оправя шибания комп?
Проблеми с компа
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблеми с компа
Clear на CMOS посредством джъмпера на дъното, смяна на батерията на дъното с нова, формат и нова инсталация, ако има проблеми по време на инсталацията друго захранване и памет, ако проблема остане друго дъно, ако нищо не помогне се взимат процесора, паметта и всичкото друго чарк и се тестват на със сигурност работещо дъно.... нов компютър... едно по едно в този ред докато проблема се реши
аз залагам на първите три стъпки, макар че има неща дето ме смущават

Re: Проблеми с компа
Tyan написа:Clear на CMOS посредством джъмпера на дъното, смяна на батерията на дъното с нова, формат и нова инсталация, ако има проблеми по време на инсталацията друго захранване и памет, ако проблема остане друго дъно, ако нищо не помогне се взимат процесора, паметта и всичкото друго чарк и се тестват на със сигурност работещо дъно.... нов компютър... едно по едно в този ред докато проблема се реши

ВлезнА в серия брат...

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”