Някой дали използва тая програма?
И да чуя мнения.
Щот с БТК вече не искам да имам нищо общо.
Същото се отнася и за Мтел!!!
Globul Home?
Re: Globul Home?
същия шит
що мислиш, че бг-гърчетата ще са поразлични
един дол дренки - примиряваш се с по-малкото зло и това е
що мислиш, че бг-гърчетата ще са поразлични
един дол дренки - примиряваш се с по-малкото зло и това е
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата по принцип е прав, от 3-стола накрая ще седнеш на земята.
Аз бях на тази програма и честно да ти кажа, няма нищо кой знае какво. Имаш 500 безплатни минути към всички номера на глобул,(ако не се лъжа) всичко друго се таксува, по малко от 20 лева такса не съм плащал
Аз бях на тази програма и честно да ти кажа, няма нищо кой знае какво. Имаш 500 безплатни минути към всички номера на глобул,(ако не се лъжа) всичко друго се таксува, по малко от 20 лева такса не съм плащал

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
GLOBUL Home ви предоставя всичко, което ви е нужно, за да се възползвате от предимствата на домашния телефон. Услугата позволява да запазите своя настоящ домашен номер или да вземете нов и да се възползвате от безплатните минути и ниските цени на GLOBUL Home за разговори в цялата страна.
Домашен телефон от GLOBUL
Домашният телефон на GLOBUL е създаден, за да бъде удобен за ползване и полезен на цялото семейство. С GLOBUL Home получавате:
* Домашен номер, който да използвате на територията на вашето жилище
* Пакет с включени безплатни минути за разговори към всички фиксирани мрежи в България и за международни разговори към Зона 1
* Нов телефонен апарат по ваш избор
* Еднакво ниски цени за дълги разговори през целия ден
Включени минути за национални фиксирани и международни разговори към Зона 1 при 2-годишен договор (на месец) - 50 мин.
Цена на месечен абонамент 4,90 лв
За сведение: сега плащам 13инещо лева на БТК, като имам разговори по стационаре към 10 мин. на месец. И то само с 3 номера
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Прегледай ето тук:
http://globul.bg/bg/globul_home.html
Най-голямата уловка е, че се "абонираш" с пакет за 1 или 2 години, като при двугодишен договор цената е съответно по-ниска.
Отделно ето това (което е вече 'стандарт' при всички оператори):
Минималното първоначално време на тарифиране на разговори е 60 секунди, след което отчитането е на всяка секунда.
Бе чети малките букви, те са най-важни
http://globul.bg/bg/globul_home.html
Най-голямата уловка е, че се "абонираш" с пакет за 1 или 2 години, като при двугодишен договор цената е съответно по-ниска.
Отделно ето това (което е вече 'стандарт' при всички оператори):
Минималното първоначално време на тарифиране на разговори е 60 секунди, след което отчитането е на всяка секунда.
Бе чети малките букви, те са най-важни

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Аз друго се чудя.. предполагам някой колега който работи в мобилен оператор ще може да внесе малко светлина по въпроса... та питанката ми е за приоритетите на обажданията и капацитета на мобилните мрежи.
Ясно е че ментел и космобоклук използват гсм мрежите си за пренос на обажданията до "стационарните" телефони, но... въпросните стационарни, същия приоритет ли получават при заемането на таймслотовете като обикновен гсм? Или по-нисък? Да не стане така че като вдигнеш "кабела" да не можеш да набереш ( или бъдеш избран ) понеже бтс-а няма капацитет?
До момента не съм чул някой стационарен да не може да избере друг такъв поради достигане на капацитета на централата... така че предполагам ще има доста изненадани потребители отказали се от кабела.
Ясно е че ментел и космобоклук използват гсм мрежите си за пренос на обажданията до "стационарните" телефони, но... въпросните стационарни, същия приоритет ли получават при заемането на таймслотовете като обикновен гсм? Или по-нисък? Да не стане така че като вдигнеш "кабела" да не можеш да набереш ( или бъдеш избран ) понеже бтс-а няма капацитет?
До момента не съм чул някой стационарен да не може да избере друг такъв поради достигане на капацитета на централата... така че предполагам ще има доста изненадани потребители отказали се от кабела.
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За съжаление не мога да се включа с полезно инфо, даже напротив - и аз имам въпрос - какво ви е мнението за това - http://www.vivacom.bg/bg/residential/pr ... vacom_duo/
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Miki написа:За съжаление не мога да се включа с полезно инфо, даже напротив - и аз имам въпрос - какво ви е мнението за това - http://www.vivacom.bg/bg/residential/pr ... vacom_duo/
Пак е зле...
Няма значение кой оператор си избереш-все си прее...
Разликата е само кой взима парите.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”