Правописа в Office 2007?
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
Правописа в Office 2007?
Трябва ми програма за правописа в Word към Office 2007. Проверих тази тема: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=33290&highlight=office+2007, но не отговорено коя програма върши работа за Office 2007. Разгледах тази: http://www.bacl.org/itaestbg.html, но за нея ясно си пише: "е система за корекция на правописни грешки и сричкопренасяне за български език за Microsoft Office 2000, XP и 2003."
- jiovanni
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В Office 2007 работи ItaEst напълно безплатна е -
между другото те май още незнаят че програмата им работи и в 2007
http://www.bacl.org/itaestbg.html

- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
jiovanni написа:В Office 2007 работи ItaEst напълно безплатна е -
изпробвано ли е? иначе Флекстайп не ми се слага - нещо не ми допада
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: Правописа в Office 2007?
Имам проблем с оффис-а
КОнкретно за word и excel. Всички бутони станаха неактивни. Не мога да въвеждам нищо. Предположих че можи да иска активация, но като отида на бутона activate нищо не се случва. Пробвах да го махна - не става. Опитах да инсталирам друг - пак не става. Излиза съобщение от рода на ...he file is corupt...
Става въпрос за office 2007. Същевременно инсталирах 2003 и си работи, но искам 2007

КОнкретно за word и excel. Всички бутони станаха неактивни. Не мога да въвеждам нищо. Предположих че можи да иска активация, но като отида на бутона activate нищо не се случва. Пробвах да го махна - не става. Опитах да инсталирам друг - пак не става. Излиза съобщение от рода на ...he file is corupt...
Става въпрос за office 2007. Същевременно инсталирах 2003 и си работи, но искам 2007

Re:
jiovanni написа:В Office 2007 работи ItaEst напълно безплатна е -
Не знам до колко работи на Офис 2007, но предполагам че има същият бъг като при Офис 2003. Проблем с PowerPoint - блокира при опит за проверка на БГ език.
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
е за 2 години се надявам че вече са отстранили бъга 

То весията ако не се лъжа е една и съща
. Щеше да е много добре ако се обновяваше по-често.

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Proofing tool се нарича решението. В 2003 беше отделно безплатно(?) туулче. Сега е част от езиковите пакети, които са платени, но пък освен проверка имаш и целия хелп на български. Има го в арената.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
pit написа:Търси FLEX TYPE и FLEX WORD, това са две програми които са за правопис и сричкопренасяне за WORD.
Тези някъде след Win95-98 (демек преди около 10 години) ги забраниха за употреба, ако искаш да могат документите ти да се отварят без проблем и на други компютри

Има много по-интелигентни решения, като Кирила корект примерно

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Re:
musura написа:pit написа:Търси FLEX TYPE и FLEX WORD, това са две програми които са за правопис и сричкопренасяне за WORD.
Тези някъде след Win95-98 (демек преди около 10 години) ги забраниха за употреба, ако искаш да могат документите ти да се отварят без проблем и на други компютри![]()
$$$$
ако говорим за интелигентни решения - OpenOffice.Org, езиковата проверка е през вграден речник и е безплатна! същото се отнася и за Firefox и Thunderbird,
но повечето потребители държат да се измъчват със Internet Explorer, MS Outlook, MS Office
vw_golf_4_tdi написа:musura написа:pit написа:Търси FLEX TYPE и FLEX WORD, това са две програми които са за правопис и сричкопренасяне за WORD.
Тези някъде след Win95-98 (демек преди около 10 години) ги забраниха за употреба, ако искаш да могат документите ти да се отварят без проблем и на други компютри![]()
$$$$
ако говорим за интелигентни решения - OpenOffice.Org, езиковата проверка е през вграден речник и е безплатна! същото се отнася и за Firefox и Thunderbird,
но повечето потребители държат да се измъчват със Internet Explorer, MS Outlook, MS Office
Напълно подкрепям мнението ти.
Но потребителите се оправдават с това, че са били свикнали с Microsoft Office.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
vw_golf_4_tdi написа:ако говорим за интелигентни решения - OpenOffice.Org, езиковата проверка е през вграден речник и е безплатна! същото се отнася и за Firefox и Thunderbird,
Това, че е безплатен openoffice (което не е малко разбира се) изчерпва всичките му предимства. А пък как се измъчвам с IE само да знаеш, колко по-готино ми е при отворени 2-3 прозореца и 10-тина таб-а ФФ да ми дърпа 270мв рам, а пък за същите отворени неща ИЕ да иска 70. Е, да, ИЕ си ползва сървиси от уиндоуса ама мен какво ме интересува. Има си безспорни предимства ФФ, не отричам, ама не е манна небесна все пак.