Мнение за Е-магазин

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнение за Е-магазин

Мнениеот red rider » Вто 22 дек 2009 0:11

Здравейте колеги , питанката ми е относно тази база на Е-магазин http://www.summercart.bg/Products/Online-Demo.html дано не е реклама :oops:
Всякакви мнения -позитивни или не всичко ме интересува :arrow: .Доколко може човек да се осланя на това нещо ? Не съм изобщо разбиращ от такива технологии затова и питам ,знам че има хора вещи в тези неща тук и затова се надявам на тяхно мнение :012: . :bowdown

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Мнение за Е-магазин

Мнениеот scuba » Вто 22 дек 2009 9:54

Aз съм с такъв. И като човек, който нищо не разбира от "програмиране и бази данни" съм страшно доволен. Направен е за хора, които нямат представа от такива неща. Работи се страшно лесно. Добавянето на стока става интуитивно. Следенето по продукти, продажби и всякви такива неща е просто перфектно (поне до колкото ми трябва да мен де)...Поддържането на различни валути, управлението на модули (транспорт, комисионни за куриери.. всичко) е много лесно... Щом АЗ успявам да се оправям с него... Единственото лошо нещо (до колкото може да се нарече лошо) е преправянето на скиновете... Няма голяма възможност за нестандартни скинове.. А за да ти направят по твой проект ти искат маме, тате и цялата рода + вилата...
с две думи - много съм доволен.
Искам да ти кажа, че инвестицията се избива за няколко месеца (зависи какво ще продаваш де)

Ако мога да ти бъда полезен с други съвети - питай - дано да мога да ти отговоря

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 22 дек 2009 10:51

Преди време писах сравнение между него и os-commerce. Нямам пряко наблюдение върху работата на този, но факта, че е Български, поддържа се от Мирчев и реално имаш поддръжка на Български. За Мирчев съм слушал, че се бачка яко.
Изглежда достатъчно user-friendly. Да, безплатни алтернативи има бол, но те определено не са user-friendly.
Успех!

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 22 дек 2009 10:53

Преди да купя Мирчев пробвах с няколко други - нищо не стана. Или все имаше нещо, което не ме кефи. На края отидох при Мирчев и пичовете ми отделиха 2 часа да ми обясняват всичко по магазина. Точно като за идиот

red rider
Двигател:

Мнениеот red rider » Вто 22 дек 2009 23:20

scuba благодаря много за мнението . На мен не ми трябва никакъв дизайн , просто целта е клиентите да видят артикула , цена , бройки и готовата поръчка със сумата , останалото ще си го свърша аз . При мен е по лесно , работим на едро и изобщо не се занимавам с едно две парчета , така че дори колкото по малко хора ще го видят извън клиентелата ми е още по добре .
ISRalien написа:Преди време писах сравнение между него и os-commerce. Нямам пряко наблюдение върху работата на този, но факта, че е Български, поддържа се от Мирчев и реално имаш поддръжка на Български. За Мирчев съм слушал, че се бачка яко.
Изглежда достатъчно user-friendly. Да, безплатни алтернативи има бол, но те определено не са user-friendly.
Успех!
Най голям плюс смятам това че мога да се консултирам бързо и е на БГ , на ос- компреса mhihi го разгледах но много не ми стана ясно ..както казах много съм на вие с тези теми .
Ако може на Л.С. scuba да ми обясниш как си направил цялата работа и с хостването и тем подобни работи ще съм благодарен :beer

Ей такива теми/въпроси/проблеми ме кефят във форума с една питанка и 3-4 отговора си готов ...няма чаршаф 7 страници :applause: :applause: :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
izhelev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот izhelev » Сря 23 дек 2009 9:46

Нямам много опит със Summer Cart, но впечатленията ми са добри. Поддръжката на български е от голямо значение, особено за потребител, който не е навътре в нещата. За сега предпочитам Magento (безплатната версия), но при него е добре да имаш сериозни познания в WEB материята.

red rider
Двигател:

Мнениеот red rider » Сря 23 дек 2009 22:14

Благодаря за съдействието на колегите , изясниха ми се нещата горе долу . Темата е за ключ .

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”