Проблем със SE k550i
Проблем със SE k550i
Проблема е, че когато се опитвам да вляза в Приложения ми изписва съобщение "Операцията неуспешна". Същото се появява като искам да вляза в Игри...Моля някой да помогне, защото ми е тъпичко без тея екстри...Ако някой е имал същия проблем, как се е спревил с него?Някви препоръки? 

- T.Spark
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем със SE k550i
Иди на сайта на ериксон и си ъпдейтни софтуера на телефона. Трябва ти кабел за връзка с компютър и 20 минути четене. Всичко е тука -> http://www.sonyericsson.com/cws/cws/home?cc=bg&lc=bg
Отиваш на "ПОДДРЪЖКА", теглиш програмата "Update Service", инсталираш, стартираш я, тя ти казва какво да правиш (даже е на български). НО след ъпдейта настройките на телефона за заводските.
Отиваш на "ПОДДРЪЖКА", теглиш програмата "Update Service", инсталираш, стартираш я, тя ти казва какво да правиш (даже е на български). НО след ъпдейта настройките на телефона за заводските.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
T.Spark написа:Иди на сайта на ериксон и си ъпдейтни софтуера на телефона. Трябва ти кабел за връзка с компютър и 20 минути четене. Всичко е тука -> http://www.sonyericsson.com/cws/cws/home?cc=bg&lc=bg
Абсолютно вярно. Кабел и софтуер, и може да го преисталираш колкото си пъти поискаш. Аз съм с SE K810i и е 2 пъти ъпдейтван и един път преинсталиран и работи на пушка.
Преисталацията става по същия път по, който и ъпдейта. Даваш му ъпдейт и дори и да няма излезли ъпдейти ще ти изпише нещо от сорта "Няма ъпдейти, но софтуера на вашия телефин не функционира правиолно. Желаете ли да преинсталирате?" и на там се сещаш.
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
съжалявам, че ползвам темата на колегата.
а информацията от телефона при ъпдейт и преинсталация губи ли се? иде реч за К850

а информацията от телефона при ъпдейт и преинсталация губи ли се? иде реч за К850
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
губи се,ако не си напраил бекъп 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”