Проблем със SE k550i

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
martdmx
Автомобил:
Двигател:

Проблем със SE k550i

Мнениеот martdmx » Съб 09 яну 2010 23:24

Проблема е, че когато се опитвам да вляза в Приложения ми изписва съобщение "Операцията неуспешна". Същото се появява като искам да вляза в Игри...Моля някой да помогне, защото ми е тъпичко без тея екстри...Ако някой е имал същия проблем, как се е спревил с него?Някви препоръки? :(

Потребителски аватар
T.Spark
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем със SE k550i

Мнениеот T.Spark » Нед 10 яну 2010 0:18

Иди на сайта на ериксон и си ъпдейтни софтуера на телефона. Трябва ти кабел за връзка с компютър и 20 минути четене. Всичко е тука -> http://www.sonyericsson.com/cws/cws/home?cc=bg&lc=bg

Отиваш на "ПОДДРЪЖКА", теглиш програмата "Update Service", инсталираш, стартираш я, тя ти казва какво да правиш (даже е на български). НО след ъпдейта настройките на телефона за заводските.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пон 11 яну 2010 0:02

T.Spark написа:Иди на сайта на ериксон и си ъпдейтни софтуера на телефона. Трябва ти кабел за връзка с компютър и 20 минути четене. Всичко е тука -> http://www.sonyericsson.com/cws/cws/home?cc=bg&lc=bg

Отиваш на "ПОДДРЪЖКА", теглиш програмата "Update Service", инсталираш, стартираш я, тя ти казва какво да правиш (даже е на български). НО след ъпдейта настройките на телефона за заводските.

Абсолютно вярно. Кабел и софтуер, и може да го преисталираш колкото си пъти поискаш. Аз съм с SE K810i и е 2 пъти ъпдейтван и един път преинсталиран и работи на пушка.

Преисталацията става по същия път по, който и ъпдейта. Даваш му ъпдейт и дори и да няма излезли ъпдейти ще ти изпише нещо от сорта "Няма ъпдейти, но софтуера на вашия телефин не функционира правиолно. Желаете ли да преинсталирате?" и на там се сещаш.

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Пон 11 яну 2010 11:52

съжалявам, че ползвам темата на колегата. :oops:
а информацията от телефона при ъпдейт и преинсталация губи ли се? иде реч за К850

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 11 яну 2010 13:07

губи се,ако не си напраил бекъп :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”