Въпрос за мини лаптопи от М-тел
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за мини лаптопи от М-тел
Има едни лаптопчета на промоция в М-тел - НР и Тошиба. Двата са на една цена, с еднакви характеристики и възможности. НР е с 3-клетъчна батерия и 12 м. гаранция, а Тошиба - 6-клетъчна и 24 м. гаранция. Кое според вас е за предпочитане като машина?
- passat_rs
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57 T2
Re: Въпрос за мини лаптопи от М-тел
toshiba
имах хп и на 3тиа месец процесора изгоря ремонта 3оо лв казаха че съм го изтървал и гатранциата отпадна сега съм с тошиба и съм моооо доволен а и 6 клетъчната батериа държи по дълго време

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
leavon - не знам за какъв чеп се навираш на тия микроскопичните ? По добре отиди да ги пробваш в някой Техно магазин , пощракай и ще се увериш , че е дребен и не са удобни. Съвет ориентирай се към 12-13 " - с много по добри процесори и параметри на почти идентична цена.
Много хора които си ги накупиха сега се отървават от дребосъците.
Много хора които си ги накупиха сега се отървават от дребосъците.
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="kris11"][/quote]
Жена ми пътува често (и в чужбина)и не й трябва за кой знае какви функции (интернет и други дреболии).

Жена ми пътува често (и в чужбина)и не й трябва за кой знае какви функции (интернет и други дреболии).
пич, на мене ми пробутаха такова чудо.Моя съвет-не го взимай.Сега се мъча и от него пиша и е супер не удобно.Като вляза в някой по голям сайт и мисли един час.НЕ ТИ ТРЯБВА!!!
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Аз взех Acer Ferari One от Глобул и съм супер доволен 

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
rosy написа:Аз взех Acer Ferari One от Глобул и съм супер доволен
С това амд не можеш да се мериш на Интелите по издръжливост на батерия.
Иначе евала на Ейсърите направили са корпус за чудо и приказ.
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
L&R написа:rosy написа:Аз взех Acer Ferari One от Глобул и съм супер доволен
С това амд не можеш да се мериш на Интелите по издръжливост на батерия.
Иначе евала на Ейсърите направили са корпус за чудо и приказ.
3 часа ми кара само на батерия, което за сега ме устройва. За 150 евро мога да си купя по-мощната батерия за този модел, но за сега не ми се налага.
- sasho_mf
- Автомобил: Toyota Corolla Verso
- Двигател:
Айде и аз да кажа .Колега избора си е твой.100човека да пишат 100 различни мнения ще чуеш.Аз това чудо го ползвам от около 2 месеца от Мтел и съм супер доволен.Само че моят е VIEW SONIC.Перфектна и компактна машинка.Тва че не е удобна клавиатурата на колегите по-горе ще им кажа че няма да пишат романи я.Нет ползвам през VMC устройство и мога да кажа че по бърз мобилен нет аз не съм ползвал.УиФи то го ползвам по-често в къщи ,защото имам рутер и с него е по-бързо и лесно.Има си камера с 1,3мп ,и батерията му издържа почти 2,5 часа ,но в режим браузване или четене на документи например.Лично мнение-доволен.
- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
Докторе,
взимай с по голямата гаранция.
Поздрави от Рики.
Поздрави от Рики.
Не съм им гледал параметрите на въпросните модели мини-лаптопи, но да метна няколко думи. Старите мини-та бяха доста бавни и с ограничени параметри/ 4 Гб хард, 512 рам/, като лошото в случая беше че харда им беше флаш доколкото знам. И от там се забозваше работата откъм скорост на работа. Но тия сегашните моделчета са доста приятни на работа. За нет и прости задачи са идеални според мен, понеже са компактни и леки. Успех в избора 

- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Vasseto написа:Докторе,
Поздрави от Рики.

Имам предвид за по-голямата гаранция, но четох, че Тошиба били по-недодялани и недомислени, клавиатурата била от тънка пластмаса и след кратко време се пукала..и разни такива!
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
leavon Едва ли 400-500 гр в почече ще те бъркат. Вземи си 12-13 " с много по-удобна клавиатура, процесор и т.н. Не съм роб на марката но имам дядо ти Тощко набор 2005 купен януари 2006г от Канада. Бичи си на 6.
В евтините модели се гони икономия , няма здравина, надеждност.Съвет гледай по-голямата гаранция , че в Бг се продават само боклуците. как може да се чупят панти на капака само след година или батерията да издържа точно 1г и няколко дена докато мине гаранция? А скапаните хардове или неработещи CD/DVDRW ?Потърпевщ съм с с HP на синовете ми.
Щом женати пътува навън да се огледа за промоции там. Там поне има Гаранция , а не като тука от 100 кладенеца вода ще ти извадят само и само за да не ти признаят гаранцията. Ходи доказвай, че жена ти не е изтървала лаптопа
Най- добре се питай и се договори с Мusura от Сливен. Поне е сигурен и няма да имаш проблеми - само, че предлага Асус.
В евтините модели се гони икономия , няма здравина, надеждност.Съвет гледай по-голямата гаранция , че в Бг се продават само боклуците. как може да се чупят панти на капака само след година или батерията да издържа точно 1г и няколко дена докато мине гаранция? А скапаните хардове или неработещи CD/DVDRW ?Потърпевщ съм с с HP на синовете ми.
Щом женати пътува навън да се огледа за промоции там. Там поне има Гаранция , а не като тука от 100 кладенеца вода ще ти извадят само и само за да не ти признаят гаранцията. Ходи доказвай, че жена ти не е изтървала лаптопа

Най- добре се питай и се договори с Мusura от Сливен. Поне е сигурен и няма да имаш проблеми - само, че предлага Асус.
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
А защо избра точно от мтел да си купуваш нетбук, при положение че това са цени с двугодишен договор за нет който едва ли ще позваш толкова много, при положение че вече почти навскъде има Wi-Fi. По-добре поразгледай по сайтове и магазини има нетбуци на подобна цена и еднакви характеристики и без никакво обвързване. Настройвах такова HP и е сравнително удобно за писане, и два месеца вече работи без проблем.Успех в избора!
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="vwfena"]А защо избра точно от мтел да си купуваш нетбук...[quote]
Лизинга не е лош и ми се иска да влиза като разход във фактурата за телефона.
Лизинга не е лош и ми се иска да влиза като разход във фактурата за телефона.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”