Vivacom ми ,,отровиха" живота!!!
- freshenero
- Автомобил: Sharan
- Двигател: ADY 2000
Vivacom ми ,,отровиха" живота!!!
Последните 2-е седмици е ад.Рестартирам модема има нет 20-30 мин.и после нема никой.Звьня ли звьня но отсреща стандартни процедури.-Изгаси модема,-сега го пусни ,-ще ви свьржа с техническия отдел.-моля изчакайте,вашето обаждане е важно за нас и т.н..И нищо.аз не знам тия служители там клонинги ли са???Аз им обяснявам че се появява и пак изчезва,а те,-ами обадете се пак при проблем.За сега се вьздьржам ,но ме карат да им тегля една ....някой имал ли подобен проблем и вьобще решил ли го е?Остава ми месец и нещо до предизвестието за отказ,но се опасявам че няма качествена алтернатива.
Последна промяна от freshenero на Сря 27 яну 2010 23:33, променено общо 1 път.
- yori
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Re: ВИВАКОМ отровиха ми живота
бях така повече от седмица! спряха го поради неплащане, а всъщност го бях платил ден по - рано! и после забравиха да го пуснат! на финала се оказа, че има проблем с модема! трябваха им още 2 дена за да дойдат! побеснях! звъня - там по 30-40 минути обясняванки, уговаряме се да дойдат, не идват! луда работа! тези се мислят за велики, защото са монополисти! а другата изтория е, как чакахме в магазина, където работя 1 месец да ни донесат модема! звънях ли звънях... какво да ти кажа - постоянно трябва да ги тормозиш докато не се реши проблема!
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Vivacom ми отровиха живота
Имайте предвид, че някои от модемите на Виваком страдат при работа на много топло и забиват. Гледайте да са на проветриво място. Един приятел го беше заврял между принтера и монитора, заровен в кабели, и постоянно нямаше нет. След рестартиране всичко се оправяше.
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не разбирам като живеете в София, защо ползвате най - калпавият интернет доставчик. съпорта им е малоумен. преди година имах един клиент, на когото трябваше да му пусна gre (pptp-> nat), но на web интерфейса има само tcp/udp пренасочване. след 3-4 разговора се отказах. не знам до кое ниво на подръжката и специалисти им бях стигнал, но не намерих явно правилният (като на малоумен) език да им обясня каквто точно искам от тях и се отказах.
- freshenero
- Автомобил: Sharan
- Двигател: ADY 2000
Не сьм в Софиа.за Кюстендил става дума

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
freshenero написа:Не сьм в Софиа.за Кюстендил става дума![]()
![]()
нямате ли друг доставчик. близко сте до шопия, все някой ще предлага оптика
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Vivacom ми ,,отровиха" живота!!!
няма оправия с тея измамници,аз си пиля нервите вече 8 месеца и съм се отказал вече га има има га нема си хващам чукалките и да ме нема,още малки и да мине договора и ще засиля шибания им рутър чак у Гюргево,а е тука виж един пич как си решава проблема http://vbox7.com/play:8510ed42 

- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз имах такъв проблем в началото . След десетина обаждания и 3-4 посещения на техниците се установи че телефонния кабел който е в самата кооперация не става . По него се губеше голяма част от "сигнала".Та дадоха ми нов кабел да си го прекарам от нас - 4 етаж - до 1-вия - там където почва тяхния кабел . Дадоха ми и нов модем за всеки случай - сега си имам 2 . От тогава проблемите с честото дисконектване и трудно конектване изчезнаха .
Като цяло се вързах на виваком защото просто нямам друга алтернатива.Ако имах сигурну нямаше да съм при тях.В крайна сметка се радвам че нещата се оправиха и сега дори мога да кажа че нет-а им е на едно много добро ниво.
Та моя съвет е , звъниш , правиш си процедурите които ти казват по тела - в крайна сметка ти пращат техник.Те вече да си гледат трасето. Процедурата я правиш докато го оправят и проблема изчезне. Просто трябва да си настоятелен, ако ще и 10 пъти да се наложи да идват.
Като цяло се вързах на виваком защото просто нямам друга алтернатива.Ако имах сигурну нямаше да съм при тях.В крайна сметка се радвам че нещата се оправиха и сега дори мога да кажа че нет-а им е на едно много добро ниво.
Та моя съвет е , звъниш , правиш си процедурите които ти казват по тела - в крайна сметка ти пращат техник.Те вече да си гледат трасето. Процедурата я правиш докато го оправят и проблема изчезне. Просто трябва да си настоятелен, ако ще и 10 пъти да се наложи да идват.
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Те май всичките им рутери са някакви бъгави, една приятелка имаше същия проблем звъня на техници идваха смениха и рутера и пак, докато някой не и каза като забие да се вкл и с кабела към рутера и се оправял и от тогава не се занимава с техници.Верно е тъпо, но поне работи и не си трошиш нервите с някави техници.Опитай и при теб може да помогне.
П.С. За съжаления все още има места където Виваком е единствената алтернатива.
П.С. За съжаления все още има места където Виваком е единствената алтернатива.

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
тия "модеми" са най - кучото изобретение на китайската микро-електроника. сигурно ги сглобяват и запояват в час по труд и техника за 2ри клас. паметта им е малка и при повече връзки се пълни и съответно забива, ограничението на изходящата скорост допълнително утежнява ситуацията. чувствителни са сигурно и към % CO2 в атмосферата.. така, че съвета ми е - не на БТК (виваком).
-
- Автомобил: Беше Passat
- Двигател: EZ 1990
- Контакти:
При мене нещо им изпатка старият модем и след незнам си колко ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ разговори с оператори и "технически отдел", решиха да дойдат и да търсим проблема. С влизането пича извади един нов модем WiFi Pirelli, и вика Вие ще се оправите и още
защо му повярвах. Закачих го, всичко точно, но се оказа че новият модем и той не работи. Още една седмица разговори и рестартирания на неработещ уред, и пак колега ще дойде. Дойде и докато не тръгна всичко не го пуснах да си ходи.
Мненние за Pirelli-то (лично мое) - има нужда от повече рестартиране от старите за удобна (работеща) и сигурна връзка с интернет!

Мненние за Pirelli-то (лично мое) - има нужда от повече рестартиране от старите за удобна (работеща) и сигурна връзка с интернет!
- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
Pirelli-то е един голям уй. С два лаптопа на WiFi забива постоянно ако се теглят торенти.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Трябва да ти сменят модема - скоро псувах и аз за сефте от 4 години.
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VIVACOM са най измислените не искам да ги чувам не искам да ги знам 2години ме дърржаха в роство.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”