Готов .cdr за работно време на обект

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Готов .cdr за работно време на обект

Мнениеот chefito » Вто 09 фев 2010 12:37

Трябва ми да резна от фолио работно време, мол и прочие, но ми се иска някой да ми даде готов и пипнат файл, а не аз да го правя, че аз като го направих и изпадаха буквите, т.е трябва ми такъв файл при който буквите да се явяват дупки във фолиото....не съм много в час....дано ме разбрахте :oops:

логично обърнат в криви не ми върши работа... :да:

blinder
Автомобил:
Двигател:

Re: Готов .cdr за работно време на обект

Мнениеот blinder » Вто 09 фев 2010 14:32

Чефи, аз не те разбрах много.
Файл нямам, но бързо ще ти направя, ако се разберем.
На теб ти трябва работното време да ти е "негатив", трябва да отпаднат самите букви след рязането с плотера и да остане едно парче фолио което да е продупчено със самия надпис който трябва, така ли?

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 09 фев 2010 15:32

blinder написа:Чефи, аз не те разбрах много.
Файл нямам, но бързо ще ти направя, ако се разберем.
На теб ти трябва работното време да ти е "негатив", трябва да отпаднат самите букви след рязането с плотера и да остане едно парче фолио което да е продупчено със самия надпис който трябва, така ли?

Да, но не искам да занимавам никой....не може да няма готова подложка и само да си смениш надписите...

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Вто 09 фев 2010 16:06

Затова, че ще занимаваш някой не се тревожи :wink:
Аз нямам готови, защото не се занимавам точно с това, но исках един образец от една колежка и тя ми даде, но обикновенно работното време се прави за индивидуален човек, според изискванията му.
Този който получих е в криви и няма да ти свърши работа, макар че е написан на арабик или нещо такова обикновенно, което си е по дефолт в корел и може да се наслагват допълнително имена и цифри за булстата.
Ако ми дадеш данните ще набера един, но ти сигурно и сам можеш.Просто като го среже плотера ще извадиш внимателно буквите, без "вътрешностите", слагаш транспортната хартия или лента ако е пвц и лепиш :wink:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 09 фев 2010 22:11

Ключ, моля!

Благодарности за блиндер!

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”