Колеги, пуснах си компютъра преди малко и установих, че не ми работят мишката и клавиатурата. Някой да му се е случвало? Лаптоп е и пиша от главната клавиатура, но съм си свикнал на другата и на мишката. Хелп
Изписва, че едно или няколко USB-та не работят, какво се прави в този случай
Не ми работи мишката и клавиатурата, идеи?
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Не ми работи мишката и клавиатурата, идеи?
Допълнителните клавиатура и мишка безжични ли са или с кабел!? Ако са безжични извади адаптора и пробвай да ги свържеш наново, ако са с кабел директно в ЮСБ порта на компютъра ли са или през ЮСБ да речем на охлаждаща поставка с вентилатори!?
Включи ги директно ако не са, пробвай друго ЮСБ!
Рестартирай и дано тръгнат
Включи ги директно ако не са, пробвай друго ЮСБ!
Рестартирай и дано тръгнат

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Пробвах всичките тези неща. Мишката е безжична, клавиатурата жична, директно са свързани към УСБ-та, сменях им местата, рестартирвах, ресторвах - нищо. Иначе има ток в УСБ-тата, мишката работи (свети), ресет-вах я - нищо. Ligitech са и двете (Ultraslim клавиатурата, V450 мишката), ако има значение. Егати филма. Нещо драйвери сигурно са сдали багажа, ама кои точно ...
Ами хващаш дисковете и реинсталваш драйверите за въпросните устройства.. Те ще си подменят каквото им е нужно. Специално за мишката виж си батерийките .. и я продухай. Някой път дори да свети.. това не значи , че има достатъчно енергия за да я "задвижи". Влез си в Device Manager-a и провери дали ги отчита там , че работят нормално.
ако е гаранционен лаптопа се обади на сервиза,не го ръчкай,щото после по лошо.Занеси им го те ще го погледнат и най-малкото ще знаят какво даму се направи
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”